U prodaji je edukativna i zabavna „Dečja enciklopedija: Ljudsko telo“

Odgovori na više od 200 intrigantnih pitanja o ljudskom telu.

PR
Foto: Promo/Vulkan
Foto: Promo/Vulkan
.

Vulkančić vam predstavlja bogato ilustrovanu Dečju enciklopediju: Ljudsko telo, namenjenu svim radoznalcima uzrasta od 7 do 9 godina, koja pruža mnoštvo interesantnih činjenica o ljudskoj anatomiji. Uz veliki broj brzih kvizova, deca će moći da provere koliko su naučila, što ovoj knjizi daje interaktivan karakter.

Kako dišemo? Zašto osećamo ukuse? Kako doktori mogu da vide unutrašnjost tela? Deca će pronaći neverovatne odgovore na sva pitanja koja su ikada imala o svom telu, ali i na neka koja im nikada ne bi pala na pamet! Knjiga kombinuje realistične ilustracije sa rečnikom oslobođenim previše stručnih reči i izraza, što deci olakšava hvatanje ukoštac s ovom ozbiljnom temom.

Dečja enciklopedija: Ljudsko telo je sastavljena iz pet poglavlja koja objašnjavaju osnove ljudske anatomije, kako funkcioniše ljudsko telo, šta znači biti zdrav i koja su to čuda medicine. Format pitanja i odgovora učenje čini interesantnijim i podstiče decu da saznaju više. Zato, dragi roditelji, preporučujemo vam da se pridružite svojoj deci, da zajedno s njima proverite svoje znanje i dobro se zabavite.

Dečju enciklopediju: Ljudsko telo, koju će svaki mali naučnik želeti da poseduje, možete kupiti putem sajta vulkancic.rs, kao i u svim knjižarama Vulkan.