Otvara se najveća sportska prodavnica u Srbiji: Novi "Decathlon" organizuje izazove za influensere

Da li ste čuli da se u Beogradu, u petak 27. novembra, otvara novi Decathlon, jedan od najvećih svetskih lanaca sportske opreme? Svi ljubitelji sportskih aktivnosti biće na slatkim mukama, jer će se na gotovo 4000 m2 prostirati najraznovrsnija oprema za više od 100 sportova, među kojima su plivanje, trčanje, nautika, fitness, gimnastika, biciklizam, ribolov, ali i košarka, fudbal, odbojka itd. Osim vrhunskih brendova sportske opreme, Decathlon ima i širok asortiman sportske opreme po pristupačnim cenama a u svojim prodavnicama nudi najveći broj sopstvenih brendova okupljenih pod zajedničkim imenom Passion brendovi, zbog čega može da ponudi cenovno povoljniju a jednako kvalitetnu sportsku opremu.

PR
Nova sportska radnja, foto: Decathlon Promo
Nova sportska radnja, foto: Decathlon Promo
.

Priliku da osete sve čari novog Decathlona na Novom Beogradu, poput multifunkcionalnog igrališta i velikog broja test zona za isprobavanje opreme, imaće naredne nedelje nekolicina influensera, koji će bez nadzora uživati u „preuzimanju“ čitavog prodajnog objekta. Kao deca u prodavnici igračaka, naši influenseri će voziti rolere, bacati trojke u basketu, pokušavati da montiraju šator za kampovanje i još mnoge druge aktivnosti.

Ne propustite priliku da, zahvaljujući „izazovima“ koje će oni pripremiti za svoje pratioce, možda baš vi osvojite Decathlon gift box, i zato u toku sledeće nedelje obavezno posetite neki od Instagram profila u nastavku: @todorovic_ufc, @marinafitmama, @shiziks, @unja_green, @tadicnemanjaa, @stankobudimkic i @stanojebudimkic.