Nove magične priče u Vulkančiću! Oboj svoju avanturu i odjezdi u svet jednoroga!

Posetite sajt vulkancic.rs ili najbližu knjižaru Vulkan i pronađite nove edukativne knjige i magične vodene bojanke koje će pomoći vašim mališanima da ispolje svoju kreativnost. Omiljeni junaci, čudesni jednorozi i nestašni dinosauri povešće male umetnike u nezaboravnu pustolovinu. A kada se igra završi, mališani će biti ponosni na svoja prva remek-dela.

PR
Foto: Promo
Foto: Promo
.

Magična vodena bojanka: U šumi i Magična vodena bojanka: Životinje pune su toplih ilustracija i scena za bojenje. Potrebna je samo četkica i malo vode. A kada se stranice osuše, magične boje nestaju, pa se svaka scena može bojiti iznova i iznova. Na kraju knjige mališani će pronaći još jedno iznenađenje. Sada mogu da osmisle svoje umetničko delo!

Divna pričica veselih okica: Šašavi dinosaur i Divna pričica veselih okica: Čarobni jednorog su predivne knjižice sa veselim okicama glavnih junaka koje se pomeraju. Dinosaur koji skakuće po ceo dan i srećan je kad stvara buku i jednorog sa magičnim šarenim rogom jedva čekaju da upoznaju nove drugare! Priče su rimovane, pa će mališani dodatno uživati u avanturama junaka. Likovi na koricama sadrže plastične oči koje se pomeraju. Potrebno je samo da protresete knjigu.

Knjige Domaće životinje, Divlje životinje i Kućni ljubimci iz edicije Čudesni svet životinja zabavan su način da se dete upozna sa svetom životinja i nauči zanimljive činjenice o njima. Uz prozorčiće koji se podižu na različite strane, tople ilustracije i realistične fotografije, učenje postaje nepresušan izvor zabave. Knjige su idealne za najmlađe ljubitelje životinja željne znanja.

Da li vaši mališani veruju u jednoroge? Eva čvrsto veruje da jednorozi postoje, ali joj drugari kažu da oni nisu stvarni. Ipak, Eva će na svoj rođendan zamisliti želju koja će izokrenuti svet naopačke i odvesti je u čarobnu avanturu koju nikada neće zaboraviti. Mališani će uživati u divnoj priči o magičnom jednorogu i devojčici koja ne odustaje od svojih snova. Poseban dodatak koji knjigu Magični jednorog čini jedinstvenom jeste snežna kugla koja se nalazi na prednjim koricama.

Posetite sajt vulkancic.rs ili omiljenu knjižaru Vulkan i poklonite vašim mališanima knjige pune crteža i šarenih stranica! Možete im i pomoći da ih ožive u neobičnu priču!