NOVA AKCIJA: Vulkan knjige za nezaboravno leto!

Leto i dalje traje, a uz romane Vulkan izdavaštva biće lepše i uzbudljivije! Zbog toga smo spremili još jedno iznenađenje! Samo na sajtu www.vulkani.rs od 17. do 23. avgusta očekuje vas vrela letnja ponuda: tri knjige po ceni od 987 dinara! Spisak knjiga na akciji, kao i sve neophodne informacije, možete videti putem linka https://www.vulkani.rs/akcija.aspx.

PR
Leto ej lepše uz dobru knjigu!, foto: Promo/Vulkan
Leto ej lepše uz dobru knjigu!, foto: Promo/Vulkan
.

Sigurni smo da ćete odabrati naslove koje ste oduvek želeli, a mi vam dajemo nekoliko preporuka.

Popularna psihologija dobila je nove dimenzije po objavljivanju knjige Pobedi ili umri. Pisac Brus Krejven na fantastičan način analizira odluke najboljih i najgorih lidera Vesterosa i šta ih je navelo da povuku hrabre ili surove poteze. A stvarni svet može biti podjednako izazovan kao i onaj u čuvenoj i voljenoj seriji. Sersei Lanister je rekla: „Kad igraš igru prestola, pobeđuješ ili umireš. Nema sredine.“ Otkrivajući tajne Vesterosa, naučite kako da se izborite sa svakom životnom situacijom.

Od Stivena Kinga, autora brojnih bestselera i čoveka koji je horor u književnosti izdigao na viši nivo, preporučujemo knjigu Mobilni telefon. Mobilni telefoni donose apokalipsu milionima ljudi, koji ni ne slute kakva opasnost vreba, brišući im iz umova i poslednji trag humanosti, ostavljajući za sobom samo agresivne i destruktivne impulse. Ovo je jedan od najjezivijih i najnapetijih Kingovih romana.

Od Istanbula i Marselja, Ankare i Kaira pa sve do Pariza i Berlina, roman Poslednji voz za Istanbul je priča o ljubavi i bekstvu, isprepletana istorijom jednog od najuzburkanijih perioda u Evropi... Kada se Selva, kći jednog od malobrojnih preostalih otomanskih paša, zaljubi u Rafaela, mladog Jevrejina, njena porodica se protivi braku i odbacuje je. Rešeni da započnu novi život, Selva i Rafael odlaze u Francusku, međutim, sreća im i tamo okreće leđa. Počinje Drugi svetski rat...

Fantastika je sve popularnija, a knjiga Anarhija je jedna od najboljih iz ovog žanra. U svetu stalne borbe za preživljavanje, lojalnost ne postoji, a suparničke strane se neprestano nadmeću da bi preuzele kontrolu. Zauzimanjem Blekvinga, Hejden je postao jedan od mlađih vođa, ali pred njim su ozbiljni problemi: nedostatak hrane, racije drugih frakcija, pretnje da će biti kidnapovan. Spreman da se suoči s najvećim izazovom, Hejden će krenuti u potragu za Grejs, ćerkom suparničkog vođe. Ona je čitavog života obučavana da ubija, i ne veruje nikome.

Za večite romantike prava knjiga je Očajne vojvotkinje. Nakon što je stekao bogatstvo, Torn Dotri, moćni vanbračni sin vojvode Vilijersa, shvatio je da mu je potrebna supruga. Ipak, da bi mogao da se oženi jednom damom, mora da napravi privid blistavog luksuza, što je specijalnost ledi Zenobije Indije. Ova izuzetna, tvrdoglava i nezavisna žena zaklinje se da će za samo tri nedelje od Torna napraviti mladoženju kojeg bi svaka dama poželela. Međutim, ni Torn ni Indija nisu mogli da predvide zabranjenu strast koja će buknuti među njima.

* Ukoliko naručite samo jednu knjigu sa spiska, platićete je po redovnoj ceni. Tokom trajanja akcije, od 17. do 23. avgusta, potrebno je da odaberete tri naslova sa spiska kako biste ostvarili pravo na kupovinu po ceni od 987 dinara. Tokom trajanja akcije KNJIGE ZA LETO ne važe dodatni popusti. Dakle, krajnja cena je 987 dinara za tri knjige sa liste. Za narudžbine vrednosti iznad 2.000 dinara kupci su oslobođeni plaćanja poštarine.

Posetite naš sajt www.vulkani.rs!