Niste sigurni da li bi trebalo da podignete kredit? OTP banka rešava vašu dilemu atraktivnim keš kreditima

Potrebna vam je veća količina novca u kratkom vremenskom periodu i u ovom trenutku razmišljate da li je kredit dobro rešenje. Niste finansijski stručnjak, ne znate s kim treba da se posavetujete, a ponuda je mnogo. Pametno je što se ne upuštate u donošenje odluka tako lako, a kada se ipak odlučite na ovakav korak, morate mnogo faktora uzeti u razmatranje. Zato vam stručnjaci OTP banke stoje na raspolaganju za savet kako bi pronašli najbolje rešenje u okviru aktuelne ponude povoljnih keš kredita.

PR
Najpovoljniji krediti OTP banke, foto: OTP banka / Promo
Najpovoljniji krediti OTP banke, foto: OTP banka / Promo
.

U zavisnosti od toga da li već imate zaduženja u drugoj banci, ili ne, možete odabrati jedan od dinarskih keš kredita po svojoj meri.

Dinarski keš kredit sa varijabilnom kamatom

Za one kojima je potreban novac za različite potrebe, OTP banka je obezbedila mogućnost podizanja dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom pod povoljnim uslovima. Iznos koji može da se podigne je od 50.000 do 2.400.000 dinara, a period otplate je od 13 do 71 mesec.

Dinarski kredit za refinansiranje sa varijabilnom kamatom

Uz odabir dinarskog kredita za refinansiranje sa varijabilnom kamatom, korisnici koji već imaju neko zaduženje, a potreban im je i dodatni keš, mogu refinansirati svoje obaveze i rešiti dodatne izdatke. Karakteristike i uslovi za otplatu ovog kredita su isti kao kod dinarskog keš kredita sa varijabilnom kamatom: nema depozita, ni valutne klauzule, a rok za otplatu je od 13 do 71 mesec. Refinansiranje kredita je jednostavno, a svu komunikaciju s bankom čiji kredit klijent želi da refinansira u OTP banci, OTP banka preuzima na sebe, sve do zatvaranja tog kredita.

Uz keš kredite OTP banke možete jednostavno uplatiti i životno osiguranje kao i osiguranje usled gubitka posla. Ovo je način da se dodatno osigurate u slučaju nepredviđenih životnih okolnosti i da ne brinete o otplati ostatka duga po kreditu. Premije za ova osiguranja nisu veliko opterećenje za vaš budžet, a mogu da vam obezbede miran san.

Otp banka, foto: OTP banka / Promo
Otp banka, foto: OTP banka / Promo
.

Digitalne pogodnosti koje imaju klijenti OTP banke

Klijenti OTP banke imaju mogućnost da realizuju keš kredite, eKeš ili mKeš u iznosu od 50.000 do 600.000 dinara u online ekspozituri, bez odlaska u banku i bez dokumentacije u papiru, putem m-bank ili e-bank platforme. Procedura je brza i jednostavna, a ono što je neophodno jeste da je klijent korisnik jedne od ovih aplikacija i da ispunjava uslove za kredit.

Za one koji na nepredviđene i iznenadne troškove gledaju kao na izazov a ne problem, za one koji znaju da reše izazove i budu sigurni u svoje rešenje, tu su keš krediti OTP banke. Jer, kada znaš gde ideš, više ne čekaš.