Opština Vračar je prepoznala potencijal i potrebu da se ovakva manifestacija po prvi put održi baš baš na Vračaru.

U periodu od 10 do 18 časova, 18. i 19. novembra, na platou Opštine Vračar (kod Kalenić pijace, na uglu sa Viškom ulicom) biće okupljeno preko 50 izlagača. Ovaj deo manifestacije ima promotivno-prodajni karakter.

Drugi segment manifestacije „I ja sam vredna“ je koncipiran kroz predavanja i prezentacije stručnih lica koji će odgovoriti na relevantne teme koje su zanimljive i višestruko korisne ženama preduzetnicama ili onima koje to žele da postanu. Ovaj deo manifestacije je edukativnog karaktera i predstavlja stub udruženja koji je posvećen unapređenju poslovanja.

Predavanja će biti održava u subotu 18. novembra u svečanoj Sali Opštine Vračar od 11 do 16 časova. Ulaz za sve posetioce manifestacije je slobodan.

Pored toga spremili smo mnogo zanimljivih aktivnosti i animacija za najmlađe posetioce, kao što je nastup mađioničara, maskirani crtani junaci koji će zabaviti mališane, kao i face-painting za decu koja žele da se maskiraju u superheroje, princeze, mace, kuce...

Program za decu je takođe besplatan.

O udruženju "Vredna"

Udruženje žena preduzetnica „Vredna“ je nastalo kao ideja tri žene preduzetnice da udruže snage i okupe ostale žene kojima je podrška potrebna. Svaka članica udruženja iz svog domena posle dugogodišnjeg radnog iskustva može dati prave smernice i dobar kurs ženama koje su na početku svoje preduzetničke karijere ili tek treba da kroče u nju.

Pored toga, osnaživanje i umrežavanje žena preduzetnica je ključan faktor koji ima za cilj unapređenje poslovanja i mogućnost promovisanja putem kanala komunikacije u želji da se stupi u kontakt sa ciljnom grupom. Prodaja odnosno rast prodaje kao krajnji rezultat svima su u interesu, a udruženje će podstaći napredak poslovanja tako što će obezbediti adekvatnu edukativnu platformu, mentorsku podršku stručnih predavača, a ujedno obezbediti i visoko frekventne lokacije na kojima se može vršiti promocija i prodaja proizvoda iz široke palete ponuđača.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.