U susret Danu zaljubljenih, Vulkan izdavaštvo i brend Milka spremili su slatku poklon-akciju. U knjižarama Vulkan širom Srbije očekuje vas najkvalitetnije štivo i najslađe iznenađenje – Milka praline.

Kupovinom dve od četiri ponuđene knjige tokom poklon-akcije u knjižarama Vulkan, na kasi, uz fiskalni račun, na poklon dobijate pakovanje Milka pralina. Akcija traje od 7. do 14. februara, odnosno do isteka zaliha.

Podela će biti realizovana uz odabrane naslove, koji će otopiti ženska srca i probuditi najtananije emocije.

Za vašu voljenu osobu odaberite knjigu Jedna dobra stvar autorke Aleksandre Poter. Romantična komedija, topao, iskren i urnebesno duhovit, ovo je roman o prijateljstvu, pronalaženju sreće i neočekivanim preokretima sudbine. I o tome kako je potrebna samo jedna dobra stvar da nam ovaj svet opet izgleda kao dobro mesto za život.

Još jedna priča o ljubavi, ali i o izdajama i tajnama, Moj greh Mersedes Ron okupiraće vašu pažnju i razoružati vaša srca. Ovo je prvi deo čarobne romantične sage koja je očarala milione čitalaca. U fokusu priče su hrabra junakinja i arogantni junak, iza čije se fasade lošeg momka krije nežno i plemenito srce.

Valeri Peren podarila nam je roman prepun emocija Sveža voda za cveće, čije stranice spajaju priču o nemogućoj ljubavi, tragediji i beskrajnoj moći iskupljenja, dirljivu, intimnu priču o ženi koja uprkos teškom životu nepokolebljivo veruje u sreću. Ovo je knjiga koja će vas rasplakati i nasmejati, oda čudima sasvim jednostavnih stvari, bajka puna poezije, priča o bolnoj ljubavi, zreloj ljubavi, usamljenosti, bogu, smrti, odsustvu onih koje volimo, preporodu. Sveža voda za cveće je knjiga koja umiruje dušu.

Roman autorke bestselera Njujork tajmsa Džozi Silver Dvoje u jednom srcu je priča o mogućnostima i izborima, knjiga uz koju ćete plakati i smejati se, i uz koju ćete se setiti koliko je dragoceno osećanje biti zaljubljen. Naša heroina će nas podsetiti da nas oni koje volimo – i oni koje gubimo – menjaju, i da na kraju priče nikada nismo ono što smo bili na početku.

Odaberite nezaboravne ljubavne priče i obradujte voljenu osobu najlepšim poklonom.

NAPOMENE:

* Akcija traje od 7. do 14. februara, odnosno do isteka zaliha, u svim knjižarama Vulkan.

** Odnosi se na kupovinu dve od četiri ponuđene knjige.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.