Evo kako da Svetsko prvenstvo u fudbalu bude zabava za celu porodicu

Groznica oko Svetskog fudbalskog prvenstva već polako trese celu planetu. Vera u naše Orlove je ogromna, cele porodice se pripremaju da navijaju i gledaju spektakl koji se ove godine održava u Kataru. Svu pozitivnu energiju ,,usmeravamo” ka prvoj utakmici koju naši igraju 24. novembra protiv reprezentacije Brazila.

Izvor: PR PR
Foto: Grunding/Promo
Foto: Grunding/Promo
.

Možda nam je malo neobično što ćemo SP u fudbalu da gledamo tek u kasnu jesen, odnosno od 20. novembra, pa do 18. decembra, jer navikli smo da ovaj sportski spektakl gledamo tokom leta, ali, u Kataru će tokom prvenstva prosečne temperature biti oko 24 stepena, a leti su više od 40 stepeni… Bila bi to nemoguća misija, čak i za Toma Kruza….

Velelepnih osam stadiona spremni su da prime publiku sa svih strana sveta. Katar je spreman da pokaže sav svoj sjaj i raskoš, a nema razloga da i svi mi koji ostajemo kod kuće, jer nemamo karte za utakmice u Kataru, ne uživamo baš kao da smo na jednom od onih veličanstvenih stadiona. Nema razloga da ne osetimo atmosferu, huk sa tribina i ne vidimo svaki detalj – da li je bio ofsajd ili nije, da li igrao rukom…

Sve to možemo uz novu savremenu tehnologiju koju sadrže Grundig televizori 4K UHD LED. Jer, najlepši trenuci zaslužuju poseban TV! Ultra HD tehnologija čini Grundig 4K televizore izuzetnim. Bogatiji su bojama, kontrastima i detaljima. Uz ovu tehnologiju sa lakoćom možemo da se divimo impresivnom zelenilu fudbalskog terena, stadionima koji izgledaju kao svemirski brodovi… Imaćemo utisak da i sami trčimo za loptom koju vodi Mitrović…

A u pauzama utakmica, kada ogladnimo, na nekom od kanala na kojima se kuva – lako ćemo da nađemo ideju za odličan obrok – jer Grundig TV ima tako savršenu sliku da ćemo prosto osetiti mirise začina, mesa, kolača…. Zaista, hajde da iskusimo prvoklasnu kućnu zabavu u svoja četiri zida.

Foto: Grunding/Promo
Foto: Grunding/Promo
.

Dolby Atmos tehnologija koju imaju Grundig 4K UHD LED televizori daje višedimenzionalni zvuk sa neverovatnom jasnoćom koja nas obavija upečatljivim zvučnim pejzažom. Upravo tako ćemo zaista imati utisak da smo na tribinama nekog od stadiona na Svetskom prvenstvu… Visoki dinamički raspon (HDR) omogućava da jasno vidimo najfinije detalje. Neće nam promaći ni jedna brilijantna ideja već pomenutog Toma Kruza u ,,Nemogućoj misiji”, kad posle utakmice gledamo film… Bogata crvena, spektakularna tirkizna, svetlo zelena ili briljantno bela – u potpuno novoj dimenziji. Zahvaljujući obogaćivanju boja, Grundig televizori impresioniraju svojim značajno proširenim spektrom boja.

Današnji asortiman Grundiga uključuje sve, od MP3 plejera, 65-inčnih 3D LED Grundig smart televizora, uređaja za oblikovanje kose i usisivača, pa sve do rerni, mašina za pranje sudova i mašina za veš. A kao i svaka ozbiljna kompanija, Grundig stalno brine o svojim potrošačima. Tako možete da produžite redovnu garanciju od 2 godine sa dodatne 3 godine, uz registraciju putem internet obrasca. Ova promocija se odnosi na Android modele Grundig televizora kupljene između 01.01. i 31.12.2023. godine. Obezbedite sebi ovu produženu garanciju i uživajte u savršenoj slici i zvuku u svoja četiri zida, pa sve do Katara.