Deco, dođite u Beo-zoo vrt i uplovite u "Sportsku bajku"!

Tradicionalna 22. dečja manifestacija "Sportska bajka" biće organizovana u subotu, 18. juna s početkom od 9h u Zoološkom vrtu u Beogradu. Program je humanitarnog karaktera i okuplja decu iz različitih sportskih oblasti, a paketić koji donesu roditelji sa decom dovoljan je za besplatan ulazak. Sakupljeni pokloni biće prosleđeni deci bez roditeljskog staranja i mališanima iz srpskih enklava sa Kosova i Metohije.

PR
Foto: Promo/KK Nippon; BeoZooVrt
Foto: Promo/KK Nippon; BeoZooVrt
.

Ova tradicionalna humanitarna manifestacija organizovana je pod pokroviteljstvom karate kluba „Nippon“ i Beo zoo vrta. Usmerena je na promociju i razvoj sporta među mladima.

Osnovni cilj je da na zanimljiv i neposredan način uključi što više dece u sport, kao i da uputi roditelje na značaj pravilnog bavljenja sportom kod dece predškolskog i školskog uzrasta.

Foto: Promo/KK Nippon; BeoZooVrt
Foto: Promo/KK Nippon; BeoZooVrt
.

"Sportska bajka“ podrazumeva radionice fudbala, košarke, folkolra, odbojke, atletike, ritmičke gimnastike, flag fudbala, džudoa, boksa, ličke olimpijade, plesa, tenisa, karatea, ronjenja, tenisa, aikida, mačevanja, iaida, fitnesa, kik booksa, hokeja, vaterpola, ali i šaha i joge.

Pored sportskih, biće organizovane i kreativne radionice iz likovnih i vajarskih veština.