Uzbudite svog MUŠKARCA do maksimuma: 5 tajnih TAČAKA na njegovom telu zbog kojih će "poludeti"!

I muškarci imaju određene delove tela čija stimulacija ih dovodi do ludila… Možda za neke niste znale. Zato vam otkrivamo najtajanstvenije muške erogene zone.

foto: Depositphotos/ johan-jk
foto: Depositphotos/ johan-jk
.

1. F-tačka
U ovom slučaju “F” je skraćenica za frenulum. To je deo koji se nalazi na vrhu penisa, sa donje strane. Ta tačka je jako osetljiva i stimulacija (najbolje za vreme oralnog seksa) će mu potpuno pomutiti razum.

2. P-tačka
Ova tačka se zove i perineum ili međica. To je područje između penisa i anusa. Na nežne nadražaje tog područja definitivno će reagovati strastveno.

3. V-tačka
Možda ova tačka ne deluje kao da je erogena, ali kod nekih muškaraca i te kako može da izazove veliko uzbuđenje. “V” je skraćenica za vrh prsta. Da, kad mu lagano, senzualno liznete vrh prsta i gledate ga nežno u oči.

4. K-tačka
Erogena tačka mogu da budu i leđa, a “K” je prvo slovo od krsne kosti – to je područje na leđima koje treba češće da stimulišete. Ispod kože nalaze se nervi koji su povezani sa genitalijama. Istraživanja su pokazala da električna stimulacija krsne kosti može dovesti do orgazma. Odličan razlog za masažu.

5. Donji deo zadnjice
Mesto gde se završava zadnjica i počinje bedro izuzetno je osetljivo. Toliko je osetljivo da postoje muškarci koji doživljavaju jake orgazme kada osete stimulaciju na ovom mestu.

Izvor: Krstarica