Uz ova 3 TRIKA uzbudićete svog partnera i to bez skidanja!

Mislite da se muškarci najbolje uzbude kada vide golu žensku kožu, ali postoje i drugi načini da izludite svog muškarca i bez skidanja odeće.

.

Ples

Ne kaže se tek tako da su dobri plesači/ce takođe dobri i u krevetu. Stoga ga za vreme plesa možete ubuditi . Muškarci smatraju da su žene koje znaju da igraju jako seksi. Svejedno je da li ćete zajedno otići u neki klub ili ćete kod kuće plesati uz romantičnu muziku, a atmosferu će vam pojačati bezbroj sveća po stanu. Tvoja blizina, pokreti i atmosfera će ga pokrenuti, pre nego što skineš ijedan deo odeće.

Dirty talk

Možda će ti u početku biti čudno i pomalo neugodno, ali definitivno treba da pokušate – muškarce jako pale „prljavi“, seksi razgovori. Ako se baš nikako ne možete opustiti u četiri oka s njim, onda prvo pokušajte sa „sextingom“. Dakle, napišite svom dragom nekoliko vrućih poruka!

Hoćete partneru da priredite "dirty talk"? Ovo su najbolji TRIKOVI da razgovor bude što strastveniji!

Kuvanje

Stara izreka glasi: ljubav ide preko stomaka! Stoga spremite svom dragom ukusnu večeru, a on će se rastopiti od miline. Posebno ako mu napravite njegovo omiljeno jelo. Možete dodati i afrodizijake - čili ili čokoladu sa visokim procentom kakaa, savetuje miss7.24sata.hr.

Pratite nas i na Viberu!