Prva kabl

PlusMaxWorldKick

Uloguj se

Uloguj se

Pretraga
Pronađite nas na

Ljubav i seks

27. 12. 2017. 20:00   >>  16:05

Hoćete partneru da priredite "dirty talk"? Ovo su najbolji TRIKOVI da razgovor bude što strastveniji!

Perverzne misli lako mogu da ‘skliznu’ iz uspešnog zavođenja do toga da na kraju zvuče smešno i glupo. Zato vam predstavljamo nekoliko načina kako to da izvedete

Budite kreativni

Nemojte imitirati ono što ste videli u filmovima ili pročitali u knjigama, već upotrebite govor koji odgovara vašem partneru i vašem odnosu. Ne stidite se da upotrebite sopstvene rečenice, jer one ne mogu zvučati smešnije od već već viđenih izlizanih fraza.

Umerenost

Ako nešto pođe ne onako kako ste planirali, nasmejte se. Šale u krevetu su uvek dobrodošle i poželjne, deluju ohrabrljujće na nove poteze. Naravno, pazite da se one ne pređu u uvrede.

Pratite nas i na Viberu!

Eksperimentisanje

Ako je vaš partner već izrazio svoje fantazije, na vama je da upotrebite faze koje će stvoriti dalji razvoj scene, poput “Doktor će te sada pregledati”, “Da, kapetane, učiniću sve da spasimo svemir”… Da zaključimo, oboje morate shvatiti igricu na isti način i da vam cilj uvek bude isti.

Za kraj, zapamtite najvazniju stvar – seks treba biti zabavan i rešavati vas stresa, zato se nemojte opterećivati glupostima i izmišljenim idealima savršenstva. Dogovorite se sa partnerom i uživajte, saveruje metro-portal.rtl.hr.

0 Komentari

Ukoliko želite da komentarišete sa svojim korisničkim imenom, molimo vas da se ulogujete.

Ostali komentari