Tri NAJVAŽNIJE stvari na prvom sastanku: Možda će vas IZNENADITI, ali IZGLED nije na PRVOM MESTU!

Šta treba učiniti da bi se osiguralo da se drugi sastanak održi?

Izvor: Magazin Novosti  |  
Ilustracija; Foto: Zoran Zeremski/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Zoran Zeremski/Shutterstock
.

Ispostavilo se da je uspeh prvog sastanka određen prilično brzo. Prema novoj studiji, ljudima je potrebno manje od 20 minuta da shvate da li žele drugi sastanak.

Anketa od 2.000 samaca koji traže partnera pokazala je da prosečan ispitanik već u 19. minutu prvog izlaska zna da li želi ponovo da vidi svog kolegu.

Vreme može malo da varira u zavisnosti od starosti: stariji ispitanici postavljaju veće zahteve prema potencijalnom partneru. Shodno tome, treba da upoznaju osobu malo duže. Ali razlika je ovde mala - nekoliko minuta.

Ali šta ljudi žele da vide u potencijalnom ljubavniku ili dragi na prvom sastanku kako ne bi postao poslednji? Kako se pokazalo, izgled je važan za 44% ispitanika, ali veći značaj pridaje se manirima (51%), ličnosti (48%) i komunikacijskim veštinama (47%).

Istovremeno, određene teme za razgovor mogu biti poziv za buđenje. Rezultati su pokazali da je 53 odsto bilo protiv razgovora o seksu na prvom sastanku. Religija i bivši su takođe bile tabu teme, a oko polovine učesnika ih je navelo kao poziv za buđenje (51% i 47%, respektivno).