Seks poze koje bi trebalo ZAOBILAZITI u širokom luku: Oduzimaju VREME i trud, a donose malo ZADOVOLJSTVA!

Vođenje ljubavi u automobilu, pod tušem i poza 69 pokazali su se „precenjenima“ ako je suditi na osnovu komentara na Redditu, koji je pozvao korisnike da se izjasne o toj temi.

Izvor: 24sata.hr/Tina Kos  |  
Ilustracija; Foto: Dean Drobot/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Dean Drobot/Shutterstock
.

Stotine ljudi podelilo je svoja iskustva. Izdvojili su sedam „najnepoželjnijih“, a to su, osim seksa u automobili, pod tušem i poze 69, i obrnuta kaubojka, gledanje u oči tokom oralnog seksa, poze 'joga tipa' i vođenje ljubavi na plaži.

Jedan korisnik je rekao kako je seks u automobilu zapravo 'za tinejdžere koji nemaju drugo mesto za izlazak'. Drugi je rekao da je to probao jednom u životu i nikada više. Bio je sa partnerkom usred ničega u Teksasu, bilo je leto, a oni su isključili automobil.

- Automobil je za pet minuta bio toliko vruć da smo se oboje zamalo onesvestili - napisao je jedan korisnik.

I seks pod tušem mnogi smatraju precenjenim.

- Ah, seks pod tušem. Tamo gde bi trebalo da bude klizavo - nije, a tamo gde ne bi trebalo da bude klizavo - jeste - opisao je jedan korisnik svoje iskustvo.

Ocenili su neprijatnim i vođenje ljubavi na plaži, jer 'se pesak zavuče baš svugde, kao i pozu 69, jer „je teško usredotočiti se kada istovremeno dajete i primate'.

Neki smatraju previše razvikanim i poze koje zahtevaju predznanje iz joge.

- Bilo koji ludi položaj za seks koji zahteva od vas da budete instruktor joge. Iskreno, više je posla nego što vredi, i baš uvek je jednom partneru neprijatno, kao da će slomiti vrat ili nešto slično - pojasnio je jedan korisnik.

Drugi je dodao da mu je kontakt očima tokom oralnog seksa vrlo neprijatan.

- Ne volim kontakt očima dok mi neko pruža oralni seks. Ona me posmatra iz nekog čudnog ugla, a ja ne znam kakvu bi facu trebalo da napravim - rekao je on.

I dok obrnuta kaubojka može da bude zabavna, napisao je neko, ali „meni to izgleda bolno za mene“.

- Možda samo ja to tako doživljavam, ali sam 100 posto sam siguran da to ne želim. Ne bih voleo da se moj „ponos“ nezgodno savije i proživim pakao zbog toga - pojasnio je jedan korisnik.

S njim se složila i jedna devojka. Rekla je kako joj se teško da se pomera u tom položaju, a stimulacija je nikakva. Draža joj je klasična kaubojka, kada je na partneru okrenuta licem, a ne leđima.

- Sve u svemu, puno posla za malo zadovoljstva, a tu je i strah da ću se vratiti na njega pogrešno i povrediti mu penis - napisala je ona.