Razvela se od muža, pa se ponovo POMIRILA sa njim i rodila mu DETE: Žena otkrila ZAŠTO je došlo do KRAHA BRAKA, ali i kako je došlo do POMIRENJA

Šta kada bivši muž ponovo postane sadašnji ili kada nekadašnja supruga posle razvoda ponovo kaže "da" istoj osobi?

S.M.  |  Izvor: Prva  |  
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Roman Samborskyi/Shutterstock
.

Statistika tvrdi da se zbog razvoda braka kaje 28 odsto ljudi, a 80 odsto muškaraca nema ništa protiv da se pomiri sa bivšim suprugama. Koliko su ove statistike tačne otkrio je bračni terapeut Nebojša Savić, koji je istakao da su ovakve situacije vrlo retke.

"Ovu statistiku koju ste rekli to je verovatno neka anketa, ali ja recimo u svojoj praksi ne mogu da se setim za ovih 16, 17 godina da li sam imao jedan takav slučaj da se ljudi zvanično razvedu, pa onda da ponovo stupe u brak ili u vezu. Sigurno znamo parove koji su tokom zabavljanja imali prekid u vezi nekoliko nedelja, pa čak i nekoliko meseci, a onda se ponovo pomirili i sklopili brak. To je mnogo češće", rekao je bračni terapeut.

Mila Vujisić, žena koja se razvela i ponovo pomirila sa bivšim partnerom, rekla je da se nakon razvoda nisu ponovo venačali.

"Mi nismo ponovo venčani, mi smo opet zajedno već pet godina, ali smo ostali razvedeni, jer oboje se vodimo time da kao nešto ne ureknemo, ovako je lepo, ajde da ništa ne diramo", rekla je Mila u emisiji "150 minuta", a zašto su se razveli i kako je došlo do pomirenja sa bivšim suprugom, saznajte u videu u nastavku teksta.