Pritisnite JEDNU TAČKU na telu partnera i rasplamsaćete STRASTI U KREVETU: Veruje se da pomaže i kod IMPOTENCIJE!

Ako želite da doživite nezaboravno, pa i najbolje se*sualno iskustvo u životu dovoljno je samo da se za savet obratite starim Kinezima koji znaju sve kada je reč o ljudskom telu.

Izvor: Krstarica/ D. R.  |  
Ilustracija; Foto: 4 PM production/ Shutterstock
Ilustracija; Foto: 4 PM production/ Shutterstock
.

Kako je nemoguće obratiti im se lično, onda je "plan B" da putem interneta ili neke dobre knjige u biblioteci saznate koja erotska tehnika donosi najbolji rezultat.

Koja je to tačka na telu koja, ako je pritisnete u pravom trenutku, donosi najlepše iskustvo u životu? Ona se nalazi na tabanima. Pritiskom na tu tačku čovek se oslobađa mišićne napetosti, podstiče se protok energije i krv ubrzano prolazi kroz telo. Kako se cirkulacija povećava, to doprinosi rastu senzualnosti, jačeg osećaja seksipilnosti i živahnosti.

Evo šta treba da uradite:

Palčevima snažno pritiskajte tačke na partnerovim tabanima, a u isto vreme možete da ga dodatno izludite masiranjem genitalija ili čak oralnim se*som.

Pritisak mora svo vreme da traje, dakle kad jednom pritisnete tu tačku na tabanima, nema odustajanja do vrhunca zadovoljstva, prenosi portal Acupressure.com.

Treba dodati i da pritisak na te tačke pomaže i kod impotencije.