Porodična drama BEZ SREĆNOG KRAJA: Ćerka uklanja tetovažu koju je uradila zajedno sa mamom, posle saznanja da joj spava sa mužem

Njena priča šokirala je mnoge.

Izvor: 24sedam.rs/K. O.  |  
.

.

Ketrin, ili KATenatious kako je zovu na TikToku, odlučila je da javno obelodani skandaloznu aferu između njene majke i sada već bivšeg muža.

Osim što je ostala bez muža posle saznanja za užasnu aferu, Ketrin je odlučila i da ukloni istu tetovažu koju je uradila sa svojom mamom.

Dana 7. oktobra 2023, ona je objavila popularni video u kome je razotkrila aferu između njenog bivšeg supruga i njene mame koji je prikupio preko 48.000 lajkova i 300 komentara u kojima se traži više detalja.

Ipak, pitanja su neko vreme ostala bez odgovora, sve do 8. marta 2024. godine kada je konačno počela da objavljuje postove sa stvarnim objašnjenjima.

Ketrin je ispričala da je sumnjala nekoliko meseci pre nego što je definitivno saznala.

U svojoj četvorodelnoj seriji, Ketrin je otkrila da je saznala za aferu u februaru 2022. godine, ali je mesecima imala čudna osećanja u vezi sa njihovom vezom pre nego što je to saznala.

Rekla je da je bila svedok promena u načinu na koji su se ponašali jedno prema drugom, uključujući i način na koji su se grlili. Njen muž je počeo da trlja stopala njenoj mami i daje poklone za Dan zaljubljenih, a pravi šok je bilo nešto što su oboje rekli u više navrata – „Kad bi Ketrin i njen tata umrli, definitivno bismo završili zajedno".

Čak je i njena baka priznala da je i ona primetila čudne promene u dinamici između Ketrininog bivšeg i njene mame.

Mesecima su poricali aferu

Njen muž i mama pokušali su da lažu one noći kada su suočeni sa istinom.

U vreme otkrića, Ketrinin muž je nekoliko meseci bio bez posla nakon što je otpušten. Da bi platio potrebne račune, provodio je večeri radeći neke privremene poslove. Te večeri, rekao je da će biti u gradu na oko 20 minuta od njihove kuće i da će biti kod kuće do 21 sat. Kada je došlo 21:30, a ona se nije čula s njim, odlučila je da ga kontaktira na "FaceTime" kako bi se uverila da je dobro.

Tokom razgovora, počela je da shvata da je prepoznala zgrade u pozadini i da on nije tamo gde je prvobitno rekao. Kada ga je suočila sa lažima, postao je borben, ali je konačno priznao da je Kat bila u pravu.

U tom trenutku Ket je čula ženski glas na suvozačevom sedištu. Kada je podigla glas, spustio joj je slušalicu. U šoku, Ketrin ga je pozvala i zahtevala da joj pokaže suvozačevo sedište. Odbio je i ponovo spustio slušalicu. Nazvala je poslednji put i ponovo ga zamolila da joj pokaže suvozačevo sedište. Konačno je okrenuo telefon i tamo nije bilo nikoga, ali je znala da se tajanstvena žena pomerila u vremenu između poziva.

Zbog svojih prethodnih sumnji, Ketrin je pozvala svoju mlađu sestru koja je živela kod kuće sa roditeljima. Moleći je da vidi da li je njihova mama kod kuće, njena sestra je priznala da je Ketin muž pokupio njihovu mamu ranije te večeri i da joj je rečeno da to ne pominje.

Tada je Ketrin nazvala svoju mamu. Posle osam neodgovorenih poziva, njena mama je konačno odgovorila i Ket je jednostavno rekla: „Samo mi reci zašto.

Odbijajući da pokaže razumevanje, njena majka ju je ispitivala o tome šta je mislila pre nego što je na kraju rekla: „Reći ću ti zašto sam sa tvojim mužem?“

Ket je rekla da je čula svog muža kako govori u pozadini i rekla im da dođu u njenu kuću kako bi mogli lično da razgovaraju o tome.

Kada su stigli u Ketrininu kuću, nastavili su da poriču bilo kakvu aferu. Po dolasku u njihov dom, Kat je rekla da su njen muž i majka pokušali da je zagrle i kažu joj da je vole. Oni su negirali bilo kakve optužbe o aferi rekavši da to nikada ne bi učinili.

Nakon njihovog stalnog poricanja afere, Ketrin je izbacila mamu iz kuće i otišla u krevet. Sledećeg dana je otišla u kuću svoje starije sestre da razgovara o tome i tada je njena sestra priznala da je uhvatila njihovu mamu i Ketrininog muža kako se neprikladno pritiskaju jedno uz drugo na porodičnom božićnom okupljanju nekoliko meseci ranije.

U tom trenutku je otišla kod oca da mu kaže šta se dešava. Rekla je da nije delovao šokirano ili uznemireno i rekla joj je „Moraš da odeš da razgovaraš sa svojim mužem. Danas će vam reći istinu.”

U tom trenutku je zamolila svog oca, sestre i baku da dođu u njenu kuću da ostanu sa njenim blizancima i budu joj podrška dok se ona konačno obračuna sa svojim mužem.

Iako je konačno bio iskren u vezi sa aferom, pokušao je da okrene ploču protiv nje i rekao je da je to zato što je ona užasna supruga i majka, i da je morao da nađe utehu od nekog drugog.

Uklanjanje identične tetovaže je poslednji korak na Ketrininom putu ka izlečenju

U ovom trenutku Ketrininog puta isceljenja od slomljenog srca i izdaje sa kojom se suočila, ona želi da ukloni tetovažu kao podstrek za novi početak.

Ona i njena mama imale su iste tetovaže inspirisane stihovima pesme "You'll Be In My Heart" Fila Kolinsa. Ono što je nekada bilo simbol veze između majke i ćerke, sada je simbol njene nezavisnosti i snage.

Tetovaža polako bledi i uskoro će potpuno nestati.

Njen najnoviji post o uklanjanju tetovaže pokazao je mnogo srećniju ženu. Ona koja je mogla pronaći humor u svojim najmračnijim danima. Ona koja je našla snage da podeli svoju priču, piše Your Tango.