1. Idite na mesto gde ste proveli najromantičniji odmor

Ponovo stvorite najprijatnije trenutke i uspomene. Zajedničke emocije, novi utisci — sve to zbližava ljude. Ako još niste imali takvo zajedničko putovanje, hitno isplanirajte romantični odmor i brojite dane do polaska. Ima toliko mesta na svetu koja će pomoći osećanjima da se razbuktaju novom snagom!

2. Ne skrivajte svoja osećanja

Ovo je štetno i za odnose i za zdravlje. Bolje je odmah rešiti sve nesporazume, nezadovoljstvo i probleme. Ključ uspešne veze je da budete otvoreni i iskreni jedni prema drugima, da objasnite čime niste zadovoljni i da zajedno nađete izlaz iz problematičnih situacija. Muškarci (zapravo, kao i svi ljudi) ne razumeju uvek šta se od njih traži - potreban im je vaš savet.

3. Ne budite lenji da budete lepi čak i kod kuće

Razmislite o tome kako se oblačite kada izlazite sa prijateljima. Kako ste bili obučeni sinoć kod kuće? Da li razumete o čemu pričamo? Zaboravite stare trenerke i rastegnutu majicu. Zamenite ih nečim zavodljivijim i istovremeno udobnijim.

4. Učinite današnji dan posebnim

Zamislite da se prvi put sastajete. Izaberite mesto gde će vam biti prijatno i lako da jedni drugima pričate o svojim najdubljim željama.

5. Igrajte se svojom maštom

Žena može ostati misterija. Za ovo uvek treba da imate nešto skriveno da iznenadite i oduševite svog ljubavnika. Igrajte se očima, nagoveštavajte, ali ne izlažite sve karte ispred njega. Takve ljubavne igre savršeno će zagrejati odnos. Apsolutna nepredvidljivost — beskonačna seksualnost.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.