PET stvari koje žene nesvesno rade, a koje izluđuju njihove partnere!

Mnoge devojke ponavljaju iste greške u vezi, zbog kojih može doći do kraha ljubavi.

Foto: 4 PM production/Shutterstock
Foto: 4 PM production/Shutterstock
.

Prestanite da pričate loše o drugim ženama

Imajte na umu da se jake žene zalažu za druge pripadnice svog pola. Stoga, ako pričate loše o drugim ženama, to je znak vaše lične nesigurnosti i niskog samopoštovanja. Čak i ako vam nešto zaista smeta kod druge devojke, trebalo bi to da zadržite za sebe, a ne da na svakom koraku komentarišete. Muškarci zaista to ne vole.

Nemojte se više konstantno izvinjavati

Ako ste pogrešile, trebalo bi svakako da se izvinite. Međutim, nema potrebe da se izvinjavate za sve što se u vašoj vezi dešava. Ako zakasnite na sastanak, u redu je da kažete partneru “izvini”, ali znajte da nije vaša krivica ako je na primer počela kiša, pa ste morali iznenada da promenite planove.

Takođe, ako se njemu nije svideo film koji ste gledali, izvinjenje je besmisleno. Muškarcima dosadi da slušaju reč „izvini“ po ceo dan.

Prestanite da šaljete poruke drugim ljudima kada ste u društvu svog partnera

Sasvim je opravdano da odgovorite nekom na važnu poruku ili da se javite na telefonski poziv bliskoj osobi, kada ste u društvu svog momka. Međutim, ako celo veče na sastanku ne skidate oči s ekrana svog telefona, to je zaista problem.

Vaš momak će se u takvoj situaciji zaista osetiti zapostavljeno i pitaće se šta uopšte radi s vama. Zapamtite da svoj fokus uvek zadržite na osobi sa kojom ste trenutno, a ne na onima koji nisu prisutni.

Nemojte više da spominjete bivšeg

Ako postoji nešto što momci ne podnose to je spominjanje bivših momaka. Svi mi imamo svoju prošlost i neminovno je da će se razgovor o bivšima potegnuti. Međutim, jedno je odgovoriti na pitanje zašto ste raskinuli, a nešto sasvim drugo spominjati tu osobu konstantno pred svojim sadašnjim momkom, piše Ženski magazin.