"Kaubojka" ili "devojka na muškarcu" je vrlo popularna i lepa poza, ali najnovija istraživanja pokazuju da je upravo ova poza glavni uzrok povreda penisa kod muškarca. Prosto je neverovatno da poza, koju žene podjednako vole kao i muškarci, može da bude tako opasna.

Opasnost od frakture penisa je veoma velika kada se ova poza upražnjava, pa morate biti veoma oprezni. Vodite računa i pazite da ne dođe do agresivnih pokreta koji vas mogu "slomiti".

Iako penis u sebi nema nikakve kosti, fraktura penisa je moguća i veoma bolna. Stručnjaci kažu da je ovo definitivno najgora povreda koju muškarac može da doživi.

Brazilska istraživanja su pokazala da se čak 50% povreda penisa dešava upravo tokom ove poze. U žaru igre, parovi često postaju previše agresivni, što dovodi do naglih pokreta koji mogu slomiti vaš ponos.

Pošto je ovo jedna od najpopularnijih poza, sigurni smo da je nećete izbegavati, ali morate voditi računa. Ako budete primenjivali "kaubojku", podsetite vašu lepšu polovinu da je ona glavna u ovom slučaju i da ona mora da vas čuva. Vaša partnerka ima kontrolu u ovoj situaciji i ona mora da povede više računa o vama. Vodite računa o pokretima koje pravite, jer svaki jači pokret može da izazove povredu. Takođe, vrlo je važan i vaš položaj. Povedite računa kako ste pozicionirani ispod vaše partnerke, jer ako vršite preveliki pritisak na sebe, veća je mogućnost da dođe do povrede.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.