Koje bi to scene iz filmova za odrasle žene rado isprobale...

1. SE*S ISPRED OGLEDALA

Nema osobe koja se barem jednom u životu nije zapitala kako izgleda u trenutku vođenja ljubavi. Upravo je zato ideja se*sa ispred ogledala toliko primamljiva. Pogled na partnera uzbudljiv je, ali još uzbudljiviji može biti pogled na strastveno zajedništvo, stoga se ne ustručavajte da ispunite ovu fantaziju.

2. EKSPERIMENTIRANJE SA "IGRAČKAMA“

Se*sualne igračke mnogim parovima su još uvijek tabu-tema. Međutim, žene koje su isprobale igru sa vibratorom ili stimulirajućim prstenom znaju koliko takva sitnica može da razbukta strast. Naime, pomagala dokazano pojačavaju ženski orgazam, a kada ih u ruke uzme njihov partner, događa se nezaboravan vrhunac.

3. ULOGA DOMINE

Mit o tome kako žene preferiraju da budu pasivne u intimnim trenucima treba što pre zaboraviti. Pripadnice lepšeg pola vole da budu dominantne u krevetu, da preuzmu inicijativu i kontrolišu svog partnera. Deo te fantazije je i ispunjavanje svih želja koje dame imaju u tom trenutku.

4. POVEZ NA OČIMA

Povez na očima sprečava predvidljivost tokom intimnih trenutaka. Kada ne vidite i ne znate na koji će deo vašeg tela "sleteti" poljubac ili dodir vašeg partnera, bude se sva čula u intenzivnom iščekivanju.

5. INTIMNI ODNOSI NA JAVNOM MESTU

Glavna tema mnogih filmova za odrasle. Reč je o spontanom i vatrenom seksu na udaljenoj plaži ili nekom drugom javnom mestu koje je dovoljno skriveno da omogući partnerima eksploziju strasti, a da to ipak niko ne vidi.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.