Nova METODA ZAVOĐENJA postala je hit na društvenim mrežama: Uradite OVO i zauvek ćete ostati urezani u njegovoj memoriji!

Nova metoda zavođenja, poznata kao "Cavoodle metoda", postala je viralni hit na društvenim mrežama, a inspirisana je malom, slatkom rasom pasa.

Izvor: 24sedam.rs/K. B.  |  
Ilustracija; Foto: Lucky Business/Shutterstock
Ilustracija; Foto: Lucky Business/Shutterstock
.

Fivi, mlada brineta, objasnila je koncept ove metode.

"Opsednuta sam Kavudl psima. Neprestano pričam o njima, i nesvesno sam toliko često spominjala tu rasu psa sa bivšim partnerom da bi svaki put kada bi video Kavudla, pomislio na mene", objasnila je ona.

Pre nego što su započeli ozbiljniju vezu, dok su još bili u fazi upoznavanja, partner je brzo shvatio Fivinu naklonost prema ovoj rasi pasa. Često je spominjala Kavudle, što je dovelo do toga da je on počeo da ih povezuje s njom.

Počeo je da joj šalje slatke video snimke tih pasa, ali i da deli s njom bilo koju informaciju o toj rasi. Znao je da ih voli i počeo je da se fokusira na te pse više nego ikad.

Kada su počeli ozbiljnu vezu, priznao joj je da sada svuda viđa te pse i da uvek misli na nju kad ih vidi. Čak i nakon raskida, i dalje je asocira sa tim psima.

Ovaj jednostavan trik, prema Fivinom mišljenju, može zauvek vezati nekoga za vas, jednostavno tako što ćete se povezati sa nečim što ta osoba često vidi oko sebe. Ovo može biti bilo šta, od hrane do filmova.

Fivin savet je jednostavan: postanite opsednuti nečim - bilo čime, i često to pominjite kako biste drugu osobu povezali s tim. Ovo je naročito korisno u novim vezama.

Ovaj jednostavan trik privukao je pažnju mnogih. Mnogi su se pronašli u ovoj strategiji, prepoznajući da su nešto slično radili nesvesno.

@pheveya

Robert irwin i love you so much

♬ original sound - Pheveya