Muškarci otkrivaju razliku između ŽENE KOJU VOLE i one sa kojom se SAMO INTIMNO POVEZUJU

Muškarci često ističu svoje pohotne sklonosti, posebno kad je u pitanju se*sualna intimnost.

Izvor: 24sedam/K. B.  |  
Foto: AS Inc/Shuttrstock
Foto: AS Inc/Shuttrstock
.

Iako je to poznato, oni naglašavaju da je se*s sa ženom koju vole značajno drugačiji od odnosa sa ženom prema kojoj ne osećaju nikakve emocije. Kako bi argumentovali ovu tvrdnju, nekoliko muškaraca je odlučilo da otvoreno podeli svoja iskustva i iskreno priznaju kako doživljavaju se*s sa voljenom ženom u poređenju sa ženom prema kojoj ne gaje nikakva osećanja.

Predstavljamo vam sedam iskrenih ispovesti muškaraca:

1. Žena koja mi služi samo za se*s ostaje tu samo zbog toga. Nikada je ne bih pozvao na kafu ili ručak. Ona se jednostavno ne uklapa ni u šta drugo osim u moj krevet.

2. Sa ženom sa kojom imam samo se*s bez emotivne veze, nije me briga za njeno mišljenje, niti me zanima da li ćemo se redovno viđati ili ne.

3. Sa ženom koju volim, pokazujem mnogo više nežnosti u krevetu. Emocionalna povezanost sa njom ne dozvoljava mi da se ponašam grubo, ona iz mene izvlači najbolje.

4. Se*s sa ženom koju ne volim je znatno zanimljiviji, eksperimentišem mnogo više. Ako mi se to svidi, održavaću taj odnos, ali onda to više neće biti samo odnos zasnovan na se*su.

5. Sa ženom koju volim mnogo razgovaram. Sa onom sa kojom imam samo se*s, ne gradim nikakav odnos, nemamo ništa zajedničko i nije me briga da unapredim tu vezu kad sam već zadovoljan povremenim se*som s njom.

6. Interesovanje za ženu koju volim ne prestaje, dok sa onom sa kojom imam samo se*s obično traje vrlo kratko. Obično taj odnos traje samo jednu ili dve noći.

7. Ako se se*sam sa jednom ženom duže vreme i ako mi prija da je imam pored sebe, shvatam da to nije samo se*s. Žena sa kojom imam intimne odnose ne smatra se tako ako naši susreti traju duže od tri puta.