Muškarci KONAČNO PRIZNALI šta za njih predstavljaju ŽENSKE GRUDI i kakve najviše vole...

Ako ste do sada živele u uverenju da muškarce uglavnom privlače veće grudi i ako ste se u društvu žena sa bogatijim poprsjem osećate neprijatno, podaci u tekstu pred vama će vas prilično razveseliti.

Ilustracija Foto: carballo/Shutterstock
Ilustracija Foto: carballo/Shutterstock
.

Priča o ženskim grudima ume da bude prilično komplikovana, jer neke žene vole taj poseban deo ženskog tela i ponosne su na njega, a neke baš i ne. Međutim, pitanje svih pitanja je zašto su muškarcima grudi toliko važne i zašto ih toliko vole?!

Žene se stalno pitaju da li su velike grudi bolje, kao i to zašto su lažne grudi privlačne velikom broju muškaraca.

Bilo kako bilo, žene jednostavno ne shvataju tu opsesiju. Činjenica je da većina žena ne shvata da je odgovor na ovo pitanje krajnje jednostavan. A on glasi: muškarci jednostavno vole grudi - i to mnogo, a vole ih gotovo svim oblicima i veličinama.

Eni Tej, ženski edukator, tvrdi da i muškarci i žene isto reaguju kada vide gole ženske grudi, jer one predstavljaju krajnji simbol negujuće strane ženskosti, dakle, muškarci su biološki predodređeni da vole grudi, prenosi zena.blic.rs.

Studije su pokazale da ženski oblik tela - uključujući odnos kukova i struka i veličinu grudi - utiče na poželjnost.

Jedna studija je pokazala da se žene sa velikim grudima i uskim bokovima smatraju najatraktivnijim i poželjnijim, kako za dugoročne tako i za neobavezne veze, a prema drugoj studiji, veće grudi mogu da predstavljaju i veću plodnost.

Sve ovo znači da su negde u genetskoj strukturi muškarci biološki vođeni da gledaju na grudi kao na način da se utvrdi plodnost mogućeg partnera. Ipak, za većinu muškaraca postoji nešto još magičnije u grudima od samog biološkog imperativa.

"Duboko u muškoj srži je njegova čežnja za isceljujućom energijom Božanskog ženskog, a upravo to božansko žensko, ne samo da leči već jača dušu. Tako svesno ili nesvesno, a nažalost najčešće nesvesno, muškarce privlače ženske grudi jer nude isceljujuću energiju. Naše društvo jednostavno nije dalo ženskom telu svetost koju zaslužuje da ovo razume", naglasila je En, ističe "YourTango".

Prema knjizi "Hemija između nas: ljubav, seks i nauka o privlačnosti", doktora Larija Janga i koautora Brajana Aleksandera, u evoluciji ponašanja, mozak teži da se uključi u sisteme koji već postoje. A u skladu sa tim, oksitocin, koji je odgovoran za podsticanje porođaja i stavranje mleka i koji služi kao posebna veza majke i deteta, je isti molekul uključen za emocionalno povezivanje muškarca i žene.

Grudi privlače pažnju

Postoji mnogo načina na koje žene pokušavaju da privuku pažnju muškaraca, a sasvim je sigurno, kada je reč o privlačnosti, da će da upotrebe sve svoje adute, pa čak i ako to podrazumeva ne nošenje grudnjaka, a pokazalo se da to funkcioniše bez obzira na to da li su grudi velike ili male.Postoji ogromno uzbuđenje u uočavanju obrisa grudi na odeću. Delimično zato što je prema normama društva javno pokazivanje grudi tabu.

Svi oblici i veličine grudi su atraktivni

Što se tiče toga šta muškarci preferiraju u pogledu veličine grudi, žene moraju da shvate da oni zapravo vole sve, i da svakog muškarca privlači nešto drugo. Kakve god da su vaše grudi, verovatno je da će veći deo muške populacije da ih primeti. Dakle, ne, ne moraju da budu velike da bi bile privlačne, iako mnogi momci smatraju da što su veći, to su bolje — uključujući lažne.