Ova poza u seksu muškarcima omogućava dublju penetraciju uz kvalitetnu stimulaciju klitorisa. U ovoj pozi, žena se nalazi iznad muškarca, u "T pozi", dok muškarac određuje ritam. Preporučuje se da u ovakvim situacijama žena ima dobru kondiciju i snagu u ekstremitetima.

Žena se nalazi iznad muškarca tako da se rukama i nogama pridržava za nešto. Leđima je okrenuta ka njemu i zauzima "T položaj" tako da je on, okrenut na istok-zapad, a ona na sever-jug. Do penetracije dolazi otpozadi.

U slučaju da želite da podignete zabavu na viši nivo, možete da uključite i neku seksualnu igračku.

Još jedna poza za duboku penetraciju

Radi se o tzv "perec pozi", ističe seksološkinja i stručnjak za ljubavne odnose Marla Rene Stjuvert.

Žena leži na levom boku, a muškarac je na kolenima. Zatim, žena podiže desnu nogu, a partner treba da opkorači njenu levu nogu i da tako penetrira.

"Prednost ove poze je to što se partneri nalaze sa strane, savijenih i obmotanih nogu, tako da penetracija postaje dublja i dobija veći užitak. Takođe, na ovaj način partneri lakše uspostavljaju kontakt", objašnjava Marla Rene.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.