5 rečenica koje svaki muškarac želi da čuje

Muškarci će često da nam zamere što puno pričamo. Ipak, postoje i rečenice koje im znače. Otkrijte šta to svi muškarci vole da čuju.

.

Ponosna sam na tebe.

Muškarci vole da čuju pohvale za svoja postignuća, ali to nikad neće javno izgovoriti. Mala pohvala ne košta ništa, a puno znači.

Hvala.

Ako vas je kod kuće na kraju haotičnog radnog dana dočekao ručak, cveće ili oprano posuđe, to zaslužuje jedno iskreno “hvala”, iako je sasvim normalno da ponekad kućni poslovi padnu na muškarca. Verovatno biste i vi hteli da vam on češće govori “hvala” za sve što radite.

U 8 sati, vidimo se tamo.

Ne kažemo da bi žena uvek trebala preuzeti odgovornost za "dejtove", ali ponekad se može i to dogoditi. Muškarci misle da je to seksi i nema onoga ko se neće složiti s tim.

Mislim da te ona tamo odmerava.

Muškarci vole da osete malo ljubomore kod svoje partnerke, ali ovo je izjava kojom lako možete da preterate, zato pažljivo. “To će podići njegovo samopouzdanje u trenutku, a i pokazaće mu da ste srećni što je on vaš“, zaključili su stručnjaci.

Mislim da bi trebalo…

Iako više nismo deca, lepo je s vremena na vreme osetiti da se neko brine za nas i da nam govori da bi nešto trebali da napravimo. Ne uvek, naravno.