Ljubav i seks

Šta muškarci zaista misle kada kažu ženi da je SLATKA, SEKSI ili PRELEPA?

Koliko god izgledalo da su muškarci komplikovana i misteriozna stvorenja, stvari su zapravo mnogo jednostavnije...

26.09.2021. - 14:00h
Ilustracija
Ilustracijafoto: By Look Studio / Shutterstock

Dok jednima imponuje saznanje da ih muškarac sa kojim dele postelju smatra seks bombama, druge ne žele da budu ocenjene prema seksi standardima i to smatraju plitkim i ponižavajućim. Ipak, ima trenutaka kada vam i ovi izrazi koje možda ne volite mogu prijati. Otrkivamo vam skriveno značenje reči koje muškarci često izgovaraju – slatka, seksi i prelepa.

REČ "SLATKA" JE NAJBEZAZLENIJA OD SVIH

Zamislite samo kako biste se osećali da vam priđe muškarac kog ne poznajete i da vam kaže da izgledate seksi, bez bilo kakvog uvoda. Um prosečne žene bi pretpostavio da se radi o nekom perverznjaku koji je verovatno na listi seksualnih prestupnika. Takođe pomislili biste da je to muškarac koji nema ni malo poštovanja prema ženama i da zaslužujete bolje od toga. Muškarac se rečju "slatka si" obraća devojci kada ne želi da je zastraši. To je muški način za probijanje leda, piše Ženski magazin.

REČ "SEKSI" IMA I SKRIVENO ZNAČENJE

Žene većinom reč seksi povezuju sa fizičkim izgledom i načinom oblačenja. Međutim za muškarce – seksi - je mnogo više od toga. Najjednostavnije rečeno – seksi je žena koja zna šta treba da kaže i da te toliko hipnotiše da se izvuče čak i sa optužbom za ubistvo. To je način na koji ona sebe predstavlja svetu. Način na koji njen seksipil dolazi do izražaja bez mnogo buke.

REČ "PRELEPA" IMA MNOGO DUBLJE ZNAČENJE NEGO ŠTO MOŽDA DELUJE

Možda dve prethodne reči deluju upečatljivo i one su za kojima većina žena čezne da ih čuje od svog voljenog, ali ključ uspeha svake žene je u tome da čuje reč – prelepa" iz usta osobe koju voli. Ako mušakrac ženi kaže da je prelepa, to znači da je rešen da kraj nje ostane do kraja života. Lepota je savršena kombinacija slatkoće i seksipila. Zato drage dame uvek težite ka tome da budete – prelepi – u očima onog koga volite.