Ljubav i seks

Čuvajte ih za sebe: PET tajni o partneru koje nikako ne smete da otkrijete drugima!

Često svoje radosne i tužne trenutke delimo s drugima, ali postoje stvari koje ipak treba zadržati za sebe, pogotovo ako se tiču romantične veze. Ovo je pet tema o kojima ne biste smeli da pričate s drugim ljudima, već samo sa svojim partnerom.

03.11.2019. - 17:00h
Ljubav
Ljubavfoto: Depositphotos/pressmaster

1. Osećanja i tajne

Preterana razgovorljivost može biti bolna za vašeg partnera. Ipak vam on poverava svoje najdublje tajne. Da je određena informacija bila namenjena za tuđe uši, verojatno bi je on sam otkrio drugima.

2. Svađe i rasprave

U svakoj vezi postoje razmirice i svađe, a one se tiču samo vas dvoje. Velike su šanse da ćete brzo preći preko tog problema i oprostiti jedno drugom. Ali, isto neće uraditi vaši prijatelji i porodica jer će se oni još dugo sećati grubosti i nepristojnosti vašeg partnera.

3. Intima

Vaša spavaća soba rezervisana je samo za vas dvoje. U suprotnom, dovodite u opasnost partnerovo poverenje ako delite intimne detalje svoje veze s drugim osobama. Pokušajte da zamislite kako biste se vi osećali na njegovom mestu.

4. Finansijski problemi

Inače ne biste smeli da diskutujete o svojoj finansijskoj situaciji, a pogotovo finansijskim problemima. Naravno, ako vam je potrebna novčana pomoć, prvo o tome razgovarajte s partnerom, a tek onda razmišljajte o sledećem koraku.

5. Mane i nedostaci

S vremenom ćete se navići i pomiriti se s partnerovim manama, stoga nije dobra ideja da se u početku veze stalno žalite na njih prijateljima ili porodici. Oni će to zapamtiti i možda u pogrešnom trenutku spomenuti tokom razgovora.

Izvor: zadovoljna.hr