Veličina je bitna, ali je ovo bitnije

Muškarci uglavnom nisu najzadovoljniji svojom "alatkom" (tačnije, njenom veličinom). Kada će shvatiti da ženama veličina jeste negde bitna, ali da nikako nije najbitnija?!

.

Najnovije istraživanje sprovedeno na 25.594 heteroseksualnih muškaraca pokazalo je da čak polovina njih nije zadovoljna sa veličinom vlastitog penisa! S druge strane, žene uopšte ne mare toliko za tu istu veličinu već šta umeju da uradi s njom.

Ovo im je bitnije:

Higijena

Muškarac koji ne brine o ličnoj higijeni može da ima najveći penis na svetu, ali ga nijedna žena neće želeti. Osim same lične higijene, žene u spavaćoj sobi vole i čistoću prostora i mesta na kojem se seks odvija. Prosečni muškarac se seti da promeni posteljinu svaka 3 meseca (tako barem kažu istraživanja, izvinjavamo se unapred onima koji to rade redovnije), što je poprilično odvratno.

Tehnika i izdržjivost

Nije toliko stvar u veličini, nego u tehnici i izdržljivosti. Ženama je važno da muškarac može da izdrži seks duži od 2 minuta (da mogu duže da uživaju).

Jezik

Ko nema u centimetrima, ima u jeziku! Velika većina žena mnogo više cene oralne veštine muškaraca nego centimetre.

Jutro posle

Način na koji se muškarac ponaša nakon seksa govori puno o njemu. Ako samo izbaci ženu iz kreveta ili je grub, ne vredi mu ni super-veliki penis. Onaj koji se mazi i nežan je prema ženi, mnogo je bolji ljubavnik, čak i ako mu nije baš velik.