Pitate se da li vas partner voli? Ovih sedam sitnica otkriće vam to i pre nego što vam kaže!

Kako prepoznati da li vas partner voli čak i kada to još nije rekao? Dovoljno je obratiti pažnju na njegov govor tela i dobićete odgovor na ovo pitanje.

Obratite pažnju na njegov govor tela, foto: Depositphotos/gpointstudio
Obratite pažnju na njegov govor tela, foto: Depositphotos/gpointstudio
.

Govorom tela vaš partner možda vam je već rekao da vas voli. Vi samo treba da znate da pročitate te znake. Muškarci često nisu ni svesni da govorom tela otkrivaju svoja prava osećanja. Evo kako vam pokazuje da vas voli:

1. Njegovi nožni prsti usmereni su prema vama

Kad je mušarac zaljubljen u vas, automatski će se namestiti na način da su njegovi nožni prsti okrenuti prema vama bez obzira da li sedite u kafiću, restoranu ili kod kuće. Prsti okrenuti prema vama znak su da postoji interes, a stručnjaci kažu da su indikator i malo dubljih osećanja.

2. Oponaša vaš govor tela

Kad muškarac oseća bliskost, verovatno će oponašati vaše pokrete. To nije nešto o čemu on razmišlja, nego se jednostavno dogodi.

Na primer, kada hodate jedno pored drugog, vaši koraci će biti usklađeni, zevnuće nakon vas, u isto vreme kao i vi posegnuće za šoljom kafe... U nekom trenutku shvatićete da ste na istoj talasnoj dužini.

3. Razvio je rituale koji su samo vaši

Na rastanku će vas uvek poljubiti tri puta, svaki put kad se zagrlite potapšaće vas po leđima i tako signalizirati kraj zagrljaja, kada u isto vreme kažete istu stvar smisliće način kako da to obeležite... Te male, lude sitnice razumećete samo vas dvoje, a vama mogu da posluže kao dokaz da mu je stalo i više nego je to možda priznao.

4. Dugo vas gleda u oči

Kada shvatite da s partnerom možete dugo, ali stvarno dugo da se gledate u oči i da vam to paše, to shvatite i kao znak da se među vama razvila dublja povezanost. Međusobno zurenje inače zna da izazove nelagodu, međutim kada je to nešto u čemu uživate, znači da se među vam razvila posebna veza.

5. Ne smeta mu da deli lični prostor s vama

Ljudi koji nisu zaljubljeni, u svakom trenutku vole da imaju određenu količinu ličnog prostora. Međutim, kad se vaš partner zaljubi u vas, odnosno kada vas zavoli srušiće se pored vas na kauč bez imalo razmišljanja, u restoranu će želeti da sedne na istu stranu stola kao i vi... Zašto? Jer mu nije potreban prostor između vas, želi da bude blizu vas jer vas voli.

6. Često se smeje

Kada osoba voli, češće se smeje u društvu svog partnera ili partnerke. Kada uočite da se vaš partner smeje više i duže nego što je to uobičajeno ili da se smeje bez nekog posebnog razloga, to je zato što je srećan i zaljubljen čovek.

7. Dodiruje vas kad god stigne

Ako ne može da skine ruke s vas, on je verovatno zaljubljen čovek. I ovde ne mislimo samo na seks. Ako koristi svaku priliku da vas bocne, zagolica, drži za ruku... sve su to načini kojima privlači pažnju i zapravo vam, bez da išta kaže, pokazuje koliko mu je stalo.

Poznavanje govora tela možda vas, dakle, dovede do toga da shvatite da vas partner voli i pre nego što on to kaže. Međutim, kada uočite sve ove znakove možete da se opustite i prestanete da se mučite preteranim razmišljanjem, jer je samo pitanje dana kada ćete i čuti to "volim te".

Izvor: Zadovoljna.hr