Muškarci obratite pažnju: Ovo je OSAM mitova o seksu kojima ne treba verovati!

Puno je mitova na temu seksa u koje mnogi i dalje veruju i zbog toga smo rešili da ih razbijemo. Evo šta sve zapravo nije istina...

Verujete li vi u neki od ovih mitova?, foto: Depositphotos/tbezikus
Verujete li vi u neki od ovih mitova?, foto: Depositphotos/tbezikus
.

Mit br. 1: Veličina je važna
Vaš penis je prosečne dužine ili je čak prekratak? To zaista nije važno! Naime, samo donja trećina njene vagine sadrži ekstra osetljive nerve zadužene za zadovoljstvo. Toliko nedostižna "G-tačka" je u većini slučajeva smeštena samo dva i po do tri centimetra od ulaza u vaginu. A klitoris, toliko često zaboravljano "dugme" zadovoljstva, smešten je na spoljašnjoj strani njene vagine. Stoga ne brinite, dovoljno ste obdareni kako biste joj pružili zadovoljstvo!

Mit br. 2: Misionarski položaj je dosadan
Kad ste zadnji put u porniću videli praktikovanje misionarskog položaja? Jer, radi se o dosadnom položaju, zar ne? E, pa, niste u pravu. Naime, misionarski položaj je najteže snimiti. Međutim, postoji razlog zbog kojeg je ovaj seks položaj uobičajen kod većine parova... Reč je o najjednostavnijem položaju u kojem partneri mogu da se zadrže više od nekoliko minuta (ili sati ako ste nadobudni). A održavanje zadovoljstva je ključ za dobar seks.

Mit br. 3: Ako ona ne svrši – vi ste krivi
Oko 30 posto žena priznaje da ne može da postigne vaginalni orgazam. Kad presaberemo sve emotivne i seksualne probleme koji u današnje moderno doba muče dame, čudo je da bilo koja žena postigne orgazam. Nije vaša krivica što ona ne može da dostigne vrhunac. To bi trebalo da znate i vi i vaša devojka. Skinite pritisak sa svojih leđa, promenite seksualnu dinamiku i krenite u međusobno istraživanje vlastitih tela.

Mit br. 4: Žene vole da budu gore
Čini se kao da bi ovaj mit mogao biti istinit – devojke su zaista u mogućnosti iskreno da se opuste i podivljaju kad se nađu u zamenjenim ulogama i kad one dominiraju svojim muškarcem. Međutim, realnost kaže da je najpogodniji položaj za postizanje vaginalnog orgazma žena ležanje na leđima ili stomaku. Stoga, ako ni vi ne uživate u njenom "gornjem" položaju, izbacite ga iz upotrebe – zauvek!

Mit br. 5: Pružate zaista dobar oralni seks
Gotovo se svaki muškarac barem jednom u životu pohvalio svom najboljem prijatelju kako je dotičnoj dami priuštio zaista sjajan oralan seks! Osigurati devojci orgazam stimulisanjem klitorisa je još zahtjvnije od osiguravanja muškog orgazma oralnim seksom. Prestanite da se hvalite svojom sposobnošću pružanja sjajnog oralnog seksa. To nikoga nije briga.

Mit br. 6: Muška "G - tačka"
Ovaj mit je verovatno istinit – postoji bezbroj anegdota i naučnih dokaza koji ga podupiru. Ne treba da lutate prstom po zadnjici kako biste postigli orgazam. Sam seks je dovoljno zahtevan i bez mitske potrebe "surfovanja" po stražnjici.

Mit br. 7: Ona zna šta želi
Velika, možda čak i najveća prepreka za odličan seks je nedostatak komunikacije. Međutim, to ne znači da ono što žene kažu to i žele. Dame poznaju svoje telo malo bolje od vas. One znaju šta im godi kad to osete, međutim one nemaju pojma kako doći do te tačke. Stoga, uzmite stvar u svoje ruke i isprobajte različite stvari. Ako ste uvereni u svoje ljubavničke sposobnosti, doći ćete do željene tačke!

Mit br. 8: Žene su skrivene porno glumice
Ne, one to nisu! Ne pokušavajte da imitirate hardcore scenu iz vašeg omiljenog pornića ako želite da vas devojka nakon toga gleda u oči. Igra rečima je namerna.

Izvor: Ordinacija.hr