Osam jasnih pokazatelja da vas ne ceni dovoljno i da je vreme za promene

Ako partner ne čini da se osećate bar podjednako važno u vezi, vreme je da se zapitate kuda “plovi vaš brod”. Predstavljamo vam neke od znakova koji ukazuju na to da u vezi niste tretirane onako kako zaslužujete.

foto: Depositphotos/cokacoka
foto: Depositphotos/cokacoka
.

1. Nema vremena za vas

Za druge ljude uvek nađe vremena, dok vaše planove otkazuje kako bi se družio sa prijateljima.

2. Nikada vam ne kaže "hvala"

Volite ga, ugađate mu, trudite se da ispunite svaku njegovu želju, brinete se o njemu, kuvate mu omiljena jela i udovoljavate mu u svemu, a on ni hvala da vam kaže. Izgleda da ipak ne zaslužuje taj vaš kraljevski tretman.

3. Ne pita vas za savet

Kada donosi odluke, donosi ih sam, skoro nikada se ne konsultuje sa vama pa čak ni onda kada bi te odluke mogle da utiču na vašu vezu

4. Ne zanima ga vaše mišljenje

Vi itekako imate pravo glasa u svemu što se tiče vaše veze, ali on zanemaruje vaše stavove i uopšte mu nije bitno šta vi mislite.

5. Pravi planove bez vas

Došao je kući i rekao da idete na večeru s njegovim prijateljima, a da vas pre toga nije nazvao da pita jeste li slobodne i da li uopšte želite da idete na takvu vrstu događaja? On ne samo da ne ceni vas i vaše vreme, već podrazumeva da za njega uvek morate biti dostupni.

6. Lenj je

Vama prepušta sve kućne obaveze i ne pada mu na pamet da pita da li vam je potrebna pomoć, ili da jednostavno preuzme deo obaveza.

7. Misli da vam je s njim "upala sekira u med"

Stalno se hvali kako je sjajan i misli da je on najbolji izbor za vas i da bi trebalo da mu budete zahvalni što ste uopšte sa njim. Verujte, ima puno boljih muškaraca, a vi zaslužujete jednog od njih.

8. Vara vas

Treba li vam snažniji dokaz od ovoga da vas nimalo ne ceni? Pod hitno mu nađite zamenu, jer vi zaslužujete boljeg.

Izvor: zadovoljna.hr