PET stvari koje bi trebalo da znate o MASTURBACIJI!

Dugo nemate partnera pored sebe, u krevetu se osećate usamljeno i nikoga nema da udovolji vašu potrebu za seksom. Samim tim, samopouzdanje vam je srozano, ali morate da se 'dignete'.

.

Morate da znate da ste same sebi dovoljne, iako vaša ruka ne može zameniti dodir muškarca, ali koliko-toliko možete pomoći sebi. Možda je masturbacija i dalje tabu tema, ali garantujemo vam da je upražnjava većina žena, čak i one zauzete. 

Ovo su pet prednosti masturbacije:

Ne morate nikome da dajete uputstva  

"A sad malo desno, više desno! Gore, gore! Ne tako čvrsto, ali malo brže!", takva i slična uputstva možete slobodno staviti na stranu, jer vi same sebi određujete ritam i znate šta tačno želite.

Ne morate biti obrijane

Imate dlačice tamo dole? Koga briga! 

Dobro vam je čak i kad ste umorne

Današnje moderne žene često kažu da su preumorne za seks ili nisu zadovoljne svojim izgledom (zbog nedostižnih ideala lepote). Međutim, što se tiče umora, kad samo pomislite na seks, počećete lagano da se opuštate, a mozak će početi da luči dopamin, koji pak pruža osećaj zadovoljstva. Za vreme seksualne aktivnosti luči se endorfin koji nas opušta.

Možete misliti na sve i svakoga

Ne morate da se bojite da ćete izgovoriti pogrešno ime. Jednostavno, kada samu sebe zadovoljavate, pomišljajte na svakog i sve što vas uzbuđuje.

Nakon toga sijate

Ne, nema te šminke koja može da dočara sjaj na vašem licu posle dobrog orgazma, piše miss7.24sata.hr.

Pratite nas i na Viberu!