Već znate da se muškarci ne obaziru na ono čime se vi opterećujete tokom seksa, ali evo šta obavezno gledaju!

Da li vam se vide dlačice ili vam frizura ne izgleda savršeno? Da li vam se vidi celulit ili vam je ispalo salce na stomaku? Ovim pitanjima ste se opterećivale, dok niste shvatile da je sve to potpuno nebitno i da je važno samo jedno - kompatibilnost sa partnerom! Iako se muškarci ne obaziru na sve gore pomenuto, neke stvari su im ipak važne i u toku seksa na njih vrlo obraćaju pažnju.

.

Vaša inicijativa

Najlepše su i najseksepilnije one žene koje se sjajno osećaju u svojoj koži. Upravo je to mamac za muškarce, kojim ne mogu odoleti. Takva žena lako preuzima inicijativu i zavodi svog muškarca bez problema. Sve potiče od samopouzdanja, pa ako ga nemate, vi zapravo ne znate ni šta (ne) želite.

Vaši pokreti

Pokreti su ženino najjače oružje i to od hoda, koketiranja i ponašanja u društvu, pa sve do najstrastvenijeg čina. Žensko telo je samo po sebi muškarcima vrlo privlačno, a još kada ono pokretima otkriva strast i zavođenje, nijedan muškarac u tom trenutku ne može biti ravnodušan.

Pogledi

Pogled je vrlo senzualno i strastveno oružje na koje pada svaki muškarac. Iz vašeg pogleda, muškarac može videti vašu sigurnost, samopouzdanje, užitak i strast. 

Uzdasi

Pored svega navedenog, da je seks najbolji i da žena uživa, muškarcima govore ženski uzdasi. To jako uzbuđuje vašeg partnera.