Zbog ovih pet grešaka svako jutro kasnite na posao!

Ukoliko prestanete da grešite, mnogo brže ćete se spremati, a samim tim i duže ujutru spavati!

.

1. Koristite više proizvoda za negu kože

Ako koristite više proizvoda za negu kože, trebaće vam i više vremena jer morate da čekate da koža upije svaku kremica/gel pre nego što nanesete drugi sloj.

Umesto toga izaberite jedan proizvod koji ćete koristiti, a ako vaša koža zaista zahteva takvu negu da morate da koristite više proizvoda, koristite ih uveče umesto uutru.

2. Preterano se šminkate

Ako ste uspeli da se našminkate tako da izgledate kao da niste ni koristili mnogo šminke, odnosno "dobili ste" prirodan izgled, izgledaćete privlačnije, nego da na svojim očima koristite sve dugine boje ili još neke pride. Nemojte da gubite vreme na ulepšavanje očiju sa više boja.

To zahteva dosta vremena, posebno jer svaku boju morate da dobro ukomponujete i preslikati "istu sliku" na drugo oko. Previše posla, previše vremena za nesiguran rezultat.

3. Previše vremena trošite na sitnice

Mnoge žene žele da istaknu da drže do sebe pa troše mnogo vremena na sitnice. Ako ste u žurbi, zaista vam ne treba podloga za usne, dovoljno je da ih namažete nekim sjajem u odgovarajućoj boji.

Koristite trikove i uštedite na vremenu, ali i olakšate sebi život.

4. Svakodnevno perete kosu

Osim što oduzima dosta vremena, svakodnevno pranje kose nije nikako preporučljivo za njeno zdravlje. Svakodnevna uporaba šampona lako će isušiti kosu i učiniti je krhkom i beživotnom. Radije kosu perite svaki drugi dan, ili ako baš morate svaki dan, onda odvojite vreme za to uveče.

5. Neorganizovani ste

Jedan od najboljih načina da uštedite svoje vreme je da se organizirate. Nemojte svoje kozmetičke proizvode da držite razbacane po celoj kući, jer će te potrošiti više vremena dok nađete ono što vam treba.

Izvor: Večernji.hr

Pratite nas i na Tviteru: PRVA