Tri horoskopska znaka koja NAJVIŠE LAŽU, prema mišljenju astrologa
Laganje ne mora uvek da predstavlja lošu nameru, već se često povezuje s načinom razmišljanja, komunikacijom i emocionalnim reakcijama.
21.12.2025. 13:30
Priprema pileta koje ćete peći u rerni ne zahteva mnogo vremena.
Pile kao naslikano, foto: Bakina kuhinja
09.09.2020.|10:39
Potrebno je:
1 veće pile
100 ml majoneza
2 kašike pire paradajza
granule belog luka
malo bibera
soli.. ulje
Priprema
Pile malo obraditi nožem i preseći na pola sa donje strane gde je belo meso. Dobro ga posoliti.
U činiju sipati majonez, dodati pire paradajz, biber, beli luk ulje i sve izjednačiti.
Premazati dobro pile sa svih strana. Najbolje pile peći na rešetki gde se može lepo ocediti.
Pokriti aluminiskom folijom i držati sve vreme pečenja. Peći na 220 stepeni C oko sat i deset minuta (1.15) da lepo porumeni. Kao prilog odredite sami.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.