Magija hijaluronskih filera - podmlađivanje bez skalpela!

Hijaluronska kiselina je prirodno prisutna u ljudskom telu, a najveća koncentracija se može naći u koži, očima i zglobovima. Njena primarna funkcija je da zadrži vodu kako bi tkiva bila dobro hidrirana i vitalna. U koži, hijaluronska kiselina pomaže u održavanju hidratacije, elastičnosti, čvrstoće i jedrine.

PR
Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović
.

Mladolik izgled bez bora i atraktivniji izgled lica, pune i lepo oblikovane usne, sve se to može postići zahvaljujući jednom tretmanu, a efekat je vidljiv odmah. Reč je o hijaluronskim filerima.

Starenje kože

.

Kako starimo, naša koža gubi hijaluronsku kiselinu i kolagen. Ovo dovodi do smanjenja volumena, elastičnosti i pojave bora. Faktori poput sunčeve svetlosti, pušenja i nezdrave ishrane mogu dodatno ubrzati ovaj proces. Međutim, postoji rešenje – hijaluronski fileri.

Šta su hijaluronski fileri?

.

Hijaluronski fileri su specijalizovani proizvodi namenjeni za vraćanje volumena i hidriranje kože. Napravljeni su od hijaluronske kiseline, prirodne supstance koja se nalazi u ljudskom telu koja je ključna za održavanje vlažnosti i elastičnosti kože.

Kako deluju hijaluronski fileri?

.

Hijaluronska kiselina ima sposobnost da veže vodu i zadrži je unutar tkiva, čime se postiže hidratacija, punoća i glatkoća kože. Hijaluronski fileri pomažu u obnavljanju izgubljenog volumena i ujedno podstiču proizvodnju kolagena.

Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović
.

Glavne prednosti hijaluronskih filera

.

· Prirodni izgled bez hirurških zahvata

· Brzo vidljivi rezultati

· Minimalni rizici i nuspojave

· Trajnost rezultata

· Mogućnost razgradnje u slučaju neželjenih rezultata

Regije koje se mogu tretirati hijaluronskim filerima

.

Hijaluronski fileri se mogu koristiti za popunjavanje raznih regija lica, kao što su:

· Nazolabijalne bore (bore koje idu od nosa do uglova usana)

· Bore oko usana, poznate kao „pušačke linije“

· Volumen, konture i povećanje usana

· Oblikovanje i popunjavanje jagodica

· Korekcija udubljenja i ožiljaka na licu

· Područje ispod očiju, za smanjenje podočnjaka (tamnih krugova i udubljenja)

Kome su namenjeni hijaluronski fileri?

.

Hijaluronski fileri su idealni za one koji žele da obnove mladalački izgled, popune borice, povećaju volumen usana ili poboljšaju konture lica.

Da li su hijaluronski fileri bezbedni?

.

Kada se primenjuju od strane obučenih stručnjaka, hijaluronski fileri su sigurni i efikasni. Zbog prirodnog porekla hijaluronske kiseline, rizik od alergijskih reakcija je minimalan. Uz to, postoji enzim koji može razgraditi hijaluronsku kiselinu u slučaju neželjenih rezultata. Važno je izabrati kvalitetne filere, informisati se o svim potencijalnim rizicima i odabrati pravog stručnjaka za postizanje željenih i prirodnih rezultata.

Kakvi su rezultati?

.

Nakon tretmana, rezultati su odmah vidljivi. Koža izgleda osveženo, bore su smanjene, a usne punije. Uz pravilnu negu i savete lekara, rezultati mogu trajati i do godinu dana.

Foto: Andreja Damnjanović
Foto: Andreja Damnjanović
.

Od čega zavisi rezultat procedure?

.

· Iskustvo i veština lekara: Odabir pravog stručnjaka je ključan za postizanje prirodnog izgleda.

· Kvalitet filera: Postoje različite vrste hijaluronskih filera, svaki sa različitom gustinom i trajnošću.

· Tehnika primene: Dubina i način injektiranja utiču na krajnji rezultat.

· Prirodna anatomija pacijenta: Svako lice je jedinstveno i zahteva individualizovani pristup.

· Kombinacija ovih faktora će odrediti kako će se koža odazvati na tretman i koliko će rezultati trajati.

Hijaluronski fileri nude prirodan i efikasan način za podmlađivanje i obnavljanje kože. Bilo da želite da se oslobodite bora, povećate volumen usana ili poboljšate konture lica, hijaluronski fileri mogu biti vaš ključ za osvežen i mladalački izgled.

Za lep i prefinjen izgled lica odlučite se za stručni tim poliklinike Diva dr Bogdanović

.

U poliklinici Diva dr Bogdanović očekuje Vas 9 lekara specijalista estetske hirurgije i dermatologije koji sofisticiran i lep izgled lica postižu suptilnim korekcijama hijaluronom, obraćajući pažnju na skladne proporcije i uz poštovanje prirodne fizionomije lica.

Upotrebljavaju isključivo hijaluronske preparate vodećih svetskih brendova koji su zvanično registrovani i kod nas.

U toj medicinskoj ustanovi hijaluron apliciraju tehnikom sa PIXEL KANILOM koja tretman čini komfornim. Dovoljan je samo jedan ubod za apliciranje hijalurona, nema potrebe za oporavkom jer nema podliva niti modrica i s obzirom na to da se radi o kanili sa tupim vrhom, zanemarljiv je rizik od oštećenja krvnih sudova i drugih struktura.

Pixel kanila je zaštitni znak stručnog tima poliklinike Diva zbog maksimalne preciznosti i bezbednosti, a ova ustanova je već 15 godina glavni edukacioni centar u regionu za ovu superiornu tehniku.

Za više informacija, posetite polikliniku Diva ili zakažite pregled, besplatne konsultacije ili proceduru na telefone +381 63 338 334 i 011 32 42 841.

Poliklinika Diva na 3 adrese:

Kosovska 34,

Njegoševa 19a, Slavija i

Bulevar Zorana Đinđića 125d, Novi Beograd.