Osam najbolje obučenih frajera u 2015!

Sajt Fashionbeans je napravio listu osam besprekorno odevenih muškaraca u 2015. godini. Podseća li vaš stil na neki od njih?

.

DŽEJMI DORNAN

Džejmi Dornan je svetsku popularnost stekao tumačeći lik Kristijana Greja u filmu "50 nijansi – Siva", ali mnogi zaboravljaju da se bavio modelingom, što neminovno utiče na njegov istančan ukus za modu.

Izdanjima u 2015. godini pokazao je da ume stilizovano da se obuče, kako na formalnim svečanostima i premijerama, tako i u svakodnevnom životu.

Jedan je od onih koji preferiraju kratku i uvek moderno stilizovanu bradu.

MAJKL B. DŽORDAN

Majkla B. Džordana pamtimo po ulogama u seriji The Wire, filmovima Chronicle i Fruitvale Station, a prošle godine je napravio pravi zaokret u karijeri ulogama u filmovima Fantastična četvorka i Krid.

Nema sumnje da je glumac koji obećava, ali se na ovoj listi najbolje odevenih glumaca nalazi zbog izvanrednog stila, fine mešavine statement odela i uglađenih casual komada.

DEJVID GANDI

Dejvid Gandi je definitivno jedan od najbolje obučenih muškaraca na svetu.

Ne postoji muškarac koji bolje nosi trodelno odelo, čineći ga neverovatno modernim. Gandi je takođe jedan od retkih muškaraca koji može savršeno da iznese kombinaciju kardigana sa pojasom, košulju, kravatu i elegantne pantalone.

TINI TEMPA

Britanski reper, pevač i tekstopisac nas je prošle godine oduševljavao upečatljivim, samouverenim kombiancijama. 
Ključ njegovog savršenog izgleda su monohromatske boje i sportski luksuzni komadi.

Još nismo sreli muškarca, koji može da nosi somotsko odelo boje vina i da mu stoji tako dobro.

KANJE VEST         

Mnogi mediji ga proglašavaju najstilizovanijim frajerom na svetu, što njegove zapažene kombinacije svakako potvrđuju.

Džemperi, čizme i džins su komadi u kojima se on najbolje oseća.

KIT HARINGTON

Postoje dva razloga zašto volimo Kita Haringotna i smatramo da se zasluženo našao na ovoj listi: zbog njegove kose i brade i zbog kombinacija džinsa i sakoa.

DŽASTIN TERO

Ono što Džastina Teroa svrstava među najbolje obučene glumce jeste tanka linija između uglađenog stila i sirovog rock'n'roll izgleda.

EDI REDMEJN         

Osim što nas zadivljuje svojim impresivnim ulogama i nagradom Oskar, koju je dobio za ulogu u filmu Teorija svega, Redmejn ne propušta priliku da nam pokaže kako je pravi muškarac od stila.

Bilo da je u pitanju crveno-teget karirano odelo ili chino pantalone i jednobojni džemper, Edi ume da se obuče savršeno za svaku priliku.

Izvor: Men's Health