PRIMER 1

Isecite šniclu na komadiće, prodinstajte s povrćem koje imate. Dodajte malo soja sosa i, ako imate, izrendajte malo đumbira. U kombinaciju ubacite i malo zelene salate, omiljeni sos, pa prebacite u tortilju.

PRIMER 2

Još jedna sjajna ideja biće osvežavajući tanjir salate. Na tiganju prodinstajte mladi luk, šampinjone i luk pa dodajte isečenu šniclu i sve dobro promiješajte. Umešajte sir po ukusu, pričekajte da se otopi i poslužite ohlađeno.

PRIMER 3

Umesto od svežeg mesa, brz i ukusan gulaš možete pripremiti i od ostataka. Isecite ga na komadiće i dodajte kad povrće omekša. Na isti način možete da napravite i goveđi rižoto s komadićima pečenog mesa. Prodinstajte luk i šargarepu, dodajte pirinač, kratko prepecite pa zalijte goveđim bujonom. Koji minut pre kraja dodajte komadiće mesa, začinite i poslužite.

Izvor: gastro.hr

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.