Potrebno je:

Za manju meru:

12 keks piškota

2 pudinga od slatke pavlake

70 gr maslaca

500 ml mleka

1 vanilin šećer

1- 3 kašika šećera za mleko (po želji)

100 ml slatke pavlake

šlag za premazivanje

600 gr jagoda

2 banane

Priprema:

Puding skuvati zasladiti po želji , dodati vanilin šećer pa dodati kocke maslaca i sve izjednačiti . Umutiti slatku pavlaku pa kad se malo prohladi izmešati sa pudingom. ,

Manji pleh obložiti prozirnom folijom pa na dno staviti piškote. Premazati 1/3 krema pa poredjati jagode sečene na pola.

Opet premazati kremom staviti banane presečene na pola po dužini, odozgo krema, pa tri piškote, a izmedju jagode. Prekriti folijom i ostaviti 2-3 sata u frižideru .

Služiti prohlađenu može i polusvrznutu. Ni sladoled joj nije ravan.

Izvor: bakina kuhinja

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.