Kolumbijska salata

Osvežavajuća obrok salata sa mnoštvom vitamina...

Sastojci:
150g kobasice
200g kukuruza šećerca
1 šolja smeđeg pasulja
1 kašika peršuna
1 kašika sremuša (ili mladog luka)
5 čeri paradajza
nekoliko listova zelene salate
4-5 kašika maslinovog ulja
2 kašičice sirceta
1 kašičica soli
1 prstohvat bibera
1 čen belog luka

Priprema:
Kobasice ispržimo u dobro zagrejanom ulju da porumene.
Izvadimo ih i ostavimo da se ohlade, isečemo na kolutove, a potom stavimo u činiju.
U tu istu činiju dodamo prokuvani kukuruz, pasulj iz konzerve, peršun, mladi crni luk i zelenu salatu iscepkanu na krupne parcice.
Poklopimo i čuvamo u frižideru do služenja. Neposredno pre služenja razmutimo ulje, sirce, so, biber i beli luk. Prelijemo preko kobasica i povrća i dobro izmešamo. Ukoliko koristimo salamu umesto kobasica, onda je secemo na kockice.