IMAMO POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!
Sudija Nenad daje poslednju ocenu u SUPERFINALU i time dobijamo POBEDNIKA 4. sezone “MasterChef Srbija”!
5.12.2025. 22:34
Stari hleb iz rerne, pa još sa čašom jogurta je idealan za užinu.
Prženice, foto: Bakina kuhinja
07.07.2020.|10:30
Potrebno je:
stari hleb kriške
jaja
sir mrvljen
mleko
malo ulja
Peći 20 minuta na 220 stepeni
Uz jogurt predobro
Priprema:
Rernu uključiti na 220 stepeni …Stari hleb iseći na kriške. U činiju izdrobiti sir dodati mleko, malo ulja i jaja i sve izjednačiti.
Hleb dobro umočiti u sir sa jedne i druge strane. Pleh obložiti pek papirom pa redjati hleb u malim razmacima jedan od drugog. Peći oko 20 -30 min u zavisnosti od rerne da lepo porumeni. Odličan doručak, užina ili večera uz čašu jogurta ili kiselog mleka... Prijatno!
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.