Tri horoskopska znaka koja NAJVIŠE LAŽU, prema mišljenju astrologa
Laganje ne mora uvek da predstavlja lošu nameru, već se često povezuje s načinom razmišljanja, komunikacijom i emocionalnim reakcijama.
21.12.2025. 13:30
Posle prejedanja, dobro će vam doći ovakva pita.
Spanska pita, foto: Bakina kuhinja
03.01.2021.|10:00
Potrebno je:
4 jaja krupnija ili 5 manjih
10 kašika belog brašna
2 kašike kukuruznog brašna
1 prašak za pecivo
malo soli
2 pečene kisele paprike
3 kilela krastavčića
1 veća šargarepa barena
50 ml. ulja
200 ml jogurta
200 gr sira feta
mala vezica peršunovog lista
Priprema:
Umutiti jaja dodati brašno jedno i drugo sa praškom za pecivo prosejano.
Posoliti pa dodati seckanu papriku, krastavčiće na kockice kao i šargarepu, ulje i jogurt i seckan peršun.
Sve malo izjednačiti pa na kraju dodati sir na kockice.
Laganim pokretima izmešati i sipati u podmazan i pobrašnjiven pleh. Peći na 200 stepeni C oko 50-60 min.
Napomena :
Po želji posuti semenkama.. Seći isključivo ohladjenu.
Izvor: bakina kuhinja
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.