Da li biste imali hrabrosti da pojedete OVO za DORUČAK!? (FOTO)

Kako originalna ideja, a sigurni smo i ukusna!

Za mnoge ljude, doručak bez jaja nije doručak. Na oko, poširana, kajgana, omlet… izbora je koliko vam duša ište, a ako ste dovoljno kreativni, možete ih iskorititi i kao dekoraciju na tanjiru.

Ili je barem tako u slučaju jednog mladića, koji svoj omiljeni obrok pretvara u minijaturna umetnička dela.

Meksikanac Mišel Baldini, definitivno obožava jaja na oko, ali ih oblikuje na potpuno drugačije načine.

Od scena iz filmova, stripova, prirode, pa sve do životinja i rekreiranja slika poznatih umetnika, stiče se utisak da ne postoji išta što njegove ruke ne mogu da naprave.

Sa oblikovanjem kreće još dok su jaja sveža, a pomaže se isključivo kuhinjskim alatima. Njegovo platno je teflonski tiganj, na kome stvara nerealno lepe slike, piše Objektiv.

Samo na Instagramu ga prati preko 107 hiljada pratilaca. A, iako ima samo 21 godinu i studira medicinu, trudi se da svoj hobi ne zapostavlja, pogotovo tokom pandemije, gde, kako kaže, barem na taj način, uspeva da vrati ljudima osmeh na lice i inspiriše ih da nešto ovako slično probaju i sami.

Jedan od prvih radova je zapravo Jin i Jang, a nakon toga, odvažio se da pravi i komplikovanije oblike.

Takođe je na svoj sajtu pokrenuo prodaju personalizovanih stvari poput bedževa, torbi, ranaca i majci, a novac od svega što je do sada prodao, dao je u humanitarne svrhe.

Pogledajte još neke od njegovih radova.