Sastojci:
350gr junećeg mesa
100gr luka
1 konzerva seckanog paradajza
300gr žute i crvene paprike
100gr crvenog pasulja
100gr šećerca
2 kašike ulja
3 kašičice pikant vegete
1 pakovanje od 8 tortilja
Priprema:
Iseckajte luk i propržite na ulju kratko, pa dodajte meso i jednu kašičicu vegete i dinstajte dolivajući vodu (15-20minuta).
Dodajte paradajz iz konzerve, papriku iseckanu na kockice i nastavite da pržite još 15 minuta.
Pred kraj dinstanja dodajte crveni pasulj (može i onaj iz konzerve), kuvani kukuruz šećerac, preostalu Vegetu i malo peršuna.
Tortilje blago zagrejte u rerni, pazite da se ne prepeku. potrebno je da ostanu mekane. na svaku tortilju stavite po 2 kašike nadeva, zarolajte i poslužite.
Izvor: Stvarukusa
Pripremite i:
Pašteta od tunjevine
Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja,
stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.