Sastojci:

350gr  junećeg mesa
100gr luka
1 konzerva seckanog paradajza
300gr žute i crvene paprike
100gr crvenog pasulja
100gr šećerca
2 kašike ulja
3 kašičice pikant vegete
1 pakovanje od 8 tortilja

Priprema:

Iseckajte luk i propržite na ulju kratko, pa dodajte meso i jednu kašičicu vegete i dinstajte dolivajući vodu (15-20minuta).

Dodajte paradajz iz konzerve, papriku iseckanu na kockice i nastavite da pržite još 15 minuta.

Pred kraj dinstanja dodajte crveni pasulj (može i onaj iz konzerve), kuvani kukuruz šećerac, preostalu Vegetu i malo peršuna.

Tortilje blago zagrejte u rerni, pazite da se ne prepeku. potrebno je da ostanu mekane. na svaku tortilju stavite po 2 kašike nadeva, zarolajte i poslužite.

Izvor: Stvarukusa

Pripremite i: 

Pašteta od tunjevine

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.