Kuhinjica

Lavovi su danas kao uključeni u struju, Bikovi ne menjaju odluku, pa neka se svi „puše od besa“, dok Ovnovi spuštaju loptu

Biti Ovan danas nije nimalo lako, ispravljali bi krive Drine, ali za to nije vreme. A kakvo je astrološko vreme za druge znake, pročitajte.

05.09.2020. - 05:30h
Razdragane devojke
Razdragane devojkefoto: Depositphotos/nd3000

OVAN

Danas više opreza u dogovorima, dragi moji. Malo ste mi impulsivni, malo nervozni, sve biste odjednom da završite, a to teško da će biti moguće. I još nešto – ako šef kaže da nešto mora da se uradi tako i tako, ne ispravljajte krive Drine. Sedite i uradite kako vam je rečeno.

BIK

Pojedinci pokušavaju da vas izbace iz takta ali naišli su na tvrd orah danas. Nećete se vi tako lako dati, šta ste rešili da uradite, uradićete, pa makar se svi ostali pušili od besa. Sa emotivnim partnerom odlična situacija, a neki su raspoloženi i za malo flertovanja sa strane.

BLIZANCI

Vama je danas dan za ljubav i za druženje, a baš i nećete nešto naročito biti raspoloženi za posao. Ono što mora da se odradi odradićete, ali bezvoljno. Na pameti vam je samo jedan dogovor i sve misli su vam kraj osobe sa kojom trebate da se vidite. Ma opustite se, jedan je život, uživajte.

RAK

Vi ste danas zainteresovani za svoje lične obaveze, i to će vam biti na prvom mestu. U poslovnom segmentu, uradićete ono što morate ili ono što vam odgovara, a sve ostale obaveze ćete ostaviti za sutra...ili prekosutra. Odlični odnosi sa ukućanima, sa partnerom sklad i razumevanje.