Ostao vam je stari hleb, napravite specijalitet - napunite ga fantastičnim sastojcima

Kada ne znate šta biste sa bajatim hlebom, iskoristite ga za specijalitet i poslužite za večeru.

Ko bi rekao da se ispod krije heb, foto: Bakina kuhinja
Ko bi rekao da se ispod krije heb, foto: Bakina kuhinja
.

Potrebno je:

sečeni hleh 7-8 komada

200 gr šunke

100 gr listova kačkavalja

malo kečapa

100 gr kisele pavlake

2 jajeta

200 ml jogurta

malo peršuna

bibera..origana

Sečen hleb premazati kečapom pa izmedju poredjati listove kačkavalja, i sunke.

Može malo i dimljene kobasice ili šta već želite od suhomesnatog.

U pavlaku dodajte jaja jogurt, origano biber i sve izmešajte.

Sa tim prelite hleb sipajući preliv izmedju hleba da sve lepo upije. Narendati malo kačkavalja. Peći na 200 stepeni C oko 35-40 min da lepo porumeni. Služite toplo.

.

Izvor: bakina kuhinja