Model sa Instagrama i influenserka Meri Temera zahvaljujući svojoj visini zarađuje velike sume novca na platformi za odrasle, ali to joj otežava pronalaženje muškarca njenog života.

Ima 28 godina i visoka je 188 centimetara, a svoj adut je iskoristila da bi zaradila novac na lakši i brži način. Trudi se da zabavi svojih 1,6 miliona pratilaca, a interesantno je da ne snima samo sebe, već i čitavu porodicu u kojoj su svi visoki iznad 190 centimetara.

Na svom profilu često pokazuje kako izgleda život visoke žene, a iako ima mnogo udvarača na društvenim mrežama, u stvarnosti ih nema.

"Veoma mi je teško da nađem muškarca koji je viši od mene. Skoro je nemoguće da upoznam nekoga ko je moje visine. Rekli su mi da niko ne voli visoke devojke, da sam previsoka za žensko i da u NBA traže beka", priznala je ova popularna Amerikanka.

Mari je bila napredna i u školi, te je odudarala od svojih vršnjaka, zbog čega je trpela maltretiranje. Ipak, danas je puna samopouzdanja i ima želju da inspiriše druge devojke koje imaju njen "problem".

"Volim svoje obline, ponosna sam na svoju visinu i pokušavam da inspirišem druge i stavim im do znanja da je lepo kada si drugačiji. Danas sam veoma ženstvena i ne želim da me više nazivaju muškarcem. Biti visok nije muška osobina", objasnila je Meri, koja na OnlyFansu zarađuje oko 300.000 dolara mesečno.

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.