OVAN

S jedne strane – super ste raspoloženi za rad. S druge pak – čini vam se da koliko god se trudite, neke se situacije ne pomeraju ni za milimetar. Pokušavajte onoliko koliko možete. U emotivnom segmentu – intenzitet i strast su pojačani.

BIK

Neke promene koje su u prethodnom periodu pokrenute, nikako da daju prave rezultate. Osećate se nesigurno i ne znate da li ste povukli prave poteze. Veliko razmišljanje o vašem finansijskom stanju. Emotivno – solidno popodne i veče.

BLIZANCI

Iako smatrate da dajete sve od sebe u komunikaciji sa poslovnim saradnicima, čini vam se da vas ili ne razumeju, ili da vaši predlozi samo prolaze mimo njih. U emotivnom segmentu – dan odličan da promenite odnos sa voljenom osobom na bolje.

RAK

U potpunosti ste se usmerili na obaveze i koliko god one teško išle u početku, do kraja dana ćete ih uspešno završiti. Možete da se opustite i da ostatak vremena posvetite lepšim životnim zadovoljstvima – partneru i momentima provedenim sa njim.

LAV

Još jedan od vrlo dobrih poslovnih dana je pred vama. Doduše, sa nadređenima nećete ostvariti baš neku značajno dobru komunikaciju, pa je bolje i da ih ne pitate ništa. Dobar je momenat da napravite preokret u odnosu sa osobom koja vas zanima.

DEVICA

Znam da vam je nekih situacija (ali i nekih osoba) na poslu preko glave, ali morate pokušati da se prilagodite i uskladite. Promenljivo raspoloženje, što se može odraziti i na vaše emotivne relacije. Malo nervoze u odnosu sa voljenom osobom.

VAGA

Sve vas danas gura da završite neke situacije, ili da otpočnete nešto novo. S druge strane, imaćete povremene energetske padove, i nemojte dozvoliti da oni utiču na vas i da vas zaustave. Danas se najbolje razumete sa prijateljima.

ŠKORPIJA

Nemojte čekati da drugi pokrenu komunikaciju – budite vi inicijator. Naime, sve ono što drugi rade sada će delovati suviše sporo, zato je potrebna vaša energija da ovo pokrene. Ako ne bude susreta, bar će biti dobre komunikacije sa osobom koja vam je draga.

STRELAC

Neke stvari ćete završiti očas posla, verovatno zato što ćete komunicirati sa normalnim ljudima, koji isto kao i vi, žele da privedu kraju ovo što pre. S druge strane – pojedinci će se pokazati teški kao crna zemlja. Njih izbegavajte danas. Pa i voljenu osobu.

JARAC

Našli ste pravi način kako da doprete do nekih ljudi, približite im svoje stavove. Podelite svoje planove sa ljudima za koje smatrate da su ozbiljni. Nemojte samo razmišljati o osobi koja vam je draga, mogli biste da napravite i neki konkretniji potez danas.

VODOLIJA

U potpunosti ste odgovorni i posvećeni svojim obavezama i i te kako je moguća pohvala od strane nadređenih. Emotivni partner ima odličan predlog za vas, koji ćete sa radošću prihvatiti. Moguće je više zajedničkih, lepih trenutaka.

RIBE

Sa nekim ljudima ćete imati zahtevne razgovore. Nije vam jasno kako vas ne razumeju, i kako se ne slažu sa vama… ako vidite da ne vredi i da ne daje rezultate, nemojte se više ni truditi. Ostavite za drugi dan. Nezadovoljni ste komunikacijom sa osobom koju volite.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.