OVAN

Ne dajte da vas neke prepreke ili papirološki problemi zaustave, pa da odustanete od nečega što ste želeli da pokrenete. U emotivnom segmentu – dan za novo poznanstvo ili za uživanje u kontaktu sa simpatijom. Sa partnerom – budite fleksibilni.

BIK

Vrlo intenzivan dan u poslovnom segmentu. Situacije se menjaju i moguće je da ćete u prvom trenutku biti uznemireni zbog svega. Emotivno – stoji blaga nesigurnost - osećate se stegnuto u okolnostima koje ne možete da promenite.

BLIZANCI

Iako vam se to možda ne sviđa, danas ćete morati da se prilagodite tempu saradnika i njihovom načinu rada. Možda previše očekujete od nekih osoba. U emotivnom segmentu – pokušavate da popravite nešto što već izvesno vreme ne funkcioniše…

RAK

Teško je da će vaši planovi moći da budu realizovani, i možda biste pre trebali da se okrenete predlozima saradnika. Volite da radite stvari na svoj način, ali ovo nije dan za to. Neko preko segmenta prijatelja pokazuje zainteresovanost za vas.

LAV

Dobijate podstrek da se aktivnije bacite na neke svoje planove. Ipak, nisam sigurna koliko su oni u vašoj okolini spremni da vas danas podrže u tome. Danas se lakše nego inače usklađujete sa voljenom osobom. Stabilnost i zadovoljstvo.

DEVICA

Smatrate da ste pronašli pravi način da rešite neku problematiku ili da pokrenete ono što ste planirali. Nisam sigurna da ćete biti uspešni onoliko koliko mislite. Često razmišljate o jednoj osobi, ali je u ta razmišljanja trenutno najviše uključena strast.

VAGA

Niste sigurni da li da prihvatite ponudu osobe koja vam nudi svoju pomoć oko nekih situacija vezanih za posao. Više volite da stvari radite na svoj način. Mogućnost za kontakt sa bivšom simpatijom, ali ne verujem da ćete biti naročito srećni zbog toga.

ŠKORPIJA

Neke situacije u poslovnom segmentu vam oduzimaju više vremena od onoga što ste planirali, ali vi nemate nameru da radite na drugačiji način. Čvrsto se držite onoga što ste započeli. Dobra komunikacija sa voljenom osobom ili sa simpatijom.

STRELAC

Danas možete dobiti veliku podršku od osoba na koje niste računali. Šta više, one se mogu pokazati kao pomoć u pravom trenutku. U emotivnom segmentu – izuzetno vas nervira partnerovo zahtevno ponašanje ili neka forma pasivne agresivnosti.

JARAC

Iako ste zadovoljni time kako se odvijaju neke poslovne situacije koje ste pokrenuli, još uvek se bojite da u nekom odsutnom momentu ne dođe do prepreka. Opustite se malo. Dan kada se treba pokrenuti prema osobi koja vas privlači.

VODOLIJA

Super je momenat da napravite pomak u kontaktu sa saradnicima. Nemojte dozvoliti da ovaj dan prođe bez vaše inicijative. U emotivnom segmentu – mnogo želite, ali se bojite da se pokrenete, jer ne znate kako će osoba koja vam se dopada reagovati….

RIBE

Čini vam se da se iz dana u dan od vas očekuje sve više u poslovnom segmentu. Šta god da uradite, kao da nije dovoljno da bi poslovni partneri bili zadovoljni. Intenzivna komunikacija sa nekim preko segmenta prijatelja. Jako vam prijaju ovi razgovori.

Autor horoskopa: Olga Savić

https//www.facebook.com/olgasavicastrolog/

http://venerasapapilotnom.com

Ovo je arhivirana verzija originalne stranice. Izvinjavamo se ukoliko, usled tehničkih ograničenja, stranica i njen sadržaj ne odgovaraju originalnoj verziji.